Tijd voor het BBQ-seizoen

29 mei 2023

De temperatuur stijgt en de avonden worden langer: het barbecueseizoen is weer geopend! Fanatieke grillmasters kunnen hun hart ophalen en hun best doen om de mooiste en lekkerste culinaire creaties van de BBQ af te serveren. De eerste rookpluimen hebben we alweer in de buurt gesignaleerd!

Barbecueën wordt steeds populairder en is niet meer iets dat we alleen op de camping of op bloedhete zomerdagen doen. Steeds meer mensen hebben de smaak van het grillen te pakken en hebben er een nieuwe, favoriete ‘zomersport’ bij. Ken jij ook zo een BBQ-fanaat? Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal smakelijke cadeaukaarten opgezocht.

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Een meer veelzijdige optie is er niet: de Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart. Met dit cadeau geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van cadeaukaarten.nl. De griller (in spé) kan bijvoorbeeld voor een barbecue slagen bij Wehkamp, een mooi tafelkleed bij FonQ bestellen of speciaal biertjes inslaan met de Biercheque. Zo wordt elke barbecue absoluut een succes!

2. Verskadokaart

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte fijnproever? Verras iemand met de Verskadokaart! Met deze cadeaukaart kun je terecht bij slagerijen en visspeciaalzaken, maar ook bij bakkers, poeliers, delicatessen- en groente & fruitwinkels. Een lekkere baguette met smeersels en gezonde salade maken de tuintafel immers nog gezelliger… Te besteden bij o.a. Délifrance, Kwalitaria, Ru-Vis, Meesterbakker Uljee, Van ’t Oever en De échte Groenteman.

3. Dille & Kamille Cadeaukaart

Wil je de barbecueprins(es) echt blij maken? Kies dan voor de Dille & Kamille Cadeaukaart! De gelukkige ontvanger kan zelf iets uitzoeken uit het gehele assortiment van Dille & Kamille. Bijvoorbeeld keukengerei of servies dat tevens geschikt is om mee naar buiten te nemen. Maar ook voor specerijen en andere smaakmakers ben je hier aan het juiste adres. De kaart is zowel online als in alle fysieke winkels te besteden. 

4. Gall & Gall Cadeaubon

Natuurlijk hoort er ook een lekker (non-)alcoholisch drankje bij een barbecue. Wil je de levensgenieter trakteren op een goede fles wijn of een ander glaasje, maar weet je niet precies waarvan hij of zij houdt? Dan is de Gall & Gall Cadeaubon een ideaal geschenk. De gelukkige ontvanger kiest online in de Gall & Gall webshop of in een van de winkels een fles naar keuze. Met het enorme aanbod van Gall & Gall, zit er altijd iets tussen dat goed in de smaak valt. Verras iemand met dit cadeau en het feest kan beginnen!

5. IJskadokaart

De barbecue-avond met een lekker ijsje afsluiten is altijd goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke Magnum of Cornetto? Of een ijsje van Ben & Jerry's, Hertog, Ola of Viennetta? Het water loopt ons al in de mond. De IJskadokaart is te besteden bij alle aangesloten locaties in Nederland en is verkrijgbaar met een vaste waarde van €7,50. Verras nu iemand met deze verfrissende, zoete traktatie.

Ken jij iemand die bij de eerste zonnestralen de barbecue uit de schuur vandaan haalt?

Verras diegene dan met één van onze cadeaukaarten. Op cadeaukaart.nl vind je er nog veel meer.