Wie trakteer jij op een leuk uitstapje?

19 juni 2023

Het zonnetje komt vaker tevoorschijn en dat maakt het aanlokkelijk om er weer meer op uit te gaan. Ons kikkerlandje biedt genoeg mogelijkheden om je een heerlijk dagje te vermaken. Nederland heeft het allemaal: van mooie musea en gezellige dierentuinen tot spannende pretparken en een verlaten Vikingdorp om in te ‘verdwalen’.

Er wordt weleens gezegd dat een belevenis het beste cadeau is om te geven en daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens. Mooie herinneringen verzamelen, daar draait het om in het leven! Wie trakteer jij op een leuk uitstapje? Met de onderstaande cadeaukaarten geef je de ontvanger een plezierig dagje weg.

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Twijfel je wat de ontvanger het leukste uitstapje zal vinden? Speel op zeker en ga voor de Keuze Cadeaukaart. Met deze giftcard kan de ontvanger kiezen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten, die onder andere in de categorie ‘belevenissen’ vallen. Schaatsen, golfen of je uitleven in een klimpark zijn natuurlijk ook fijne dagjes uit. Maak je cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het allemaal nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe!

2. Dagje Uit Cadeaukaart

Ga voor een ultieme belevenis met de Dagje Uit Cadeaukaart! Dit cadeau staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Met deze giftcard kiest de ontvanger zelf een dagje uit. De cadeaukaart is als fysieke kaart en als digitale voucher beschikbaar. De giftcard is te besteden aan meer dan 40 verschillende soorten uitjes, 365 dagen lang. Bij pretparken, dierentuinen, waterparken, indoor activiteiten of ervaar op avontuurlijk wijze zelf het leven van Vikings.

3. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een cadeau voor een cultuurliefhebber? Stop dan met zoeken en kies voor de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Iemand die graag een bezoek brengt aan musea, monumenten en theaters maak je dolblij met deze giftcard. Met deze cadeaukaart koopt de ontvanger entreetickets voor allerlei soorten voorstellingen en culturele gelegenheden door heel Nederland. Zowel aan de kassa als online via Eventim of NTK! Bestel snel de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart!

4. Efteling Giftcard

Wij kennen niemand die niet gelukkig wordt van een dag Efteling. Jezelf even heerlijk onderdompelen in de wondere sprookjeswereld zorgt beslist voor mooie, nieuwe herinneringen. De Efteling Giftcard is daarom het perfecte cadeau voor ontvangers van jong tot oud! Hiermee krijgt de gelukkige ontvanger namelijk (gedeeltelijk) toegang tot misschien wel het bekendste attractiepark van Nederland. En bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan gooien we `m dezelfde werkdag nog op de post!

Wil je iemand trakteren, maar twijfel je nog?

Op cadeaukaart.nl vind je nog veel meer leuke cadeautips!