Dierendag: cadeaukaarten voor jouw trouwe maatje

27 september 2023

Op 4 oktober zetten we onze lieve beestjes even extra in het zonnetje: Dierendag. Hond, kat, cavia, parkiet, guppy of gekko: ze verdienen het allemaal om vandaag extra vertroeteld te worden. Al bijna 100 jaar, sinds het jaar 1930, vieren we Werelddierendag op deze datum.

Met Dierendag verwennen we onze beesten met liefde, eten en nog meer aandacht dan anders, maar natuurlijk ook met cadeautjes. Wij hebben cadeaukaarten uitgezocht waarmee je jouw favoriete maatje, of andermans dier, in de watten kunt leggen. Of wil je op deze dag misschien juist de trouwe oppas bedanken voor alle goede zorgen?

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

De beste manier om jouw oppas of lieve medewerker van de uitlaatservice te bedanken, is met de Bedankt Keuze Cadeaukaart. Van dit veelzijdige cadeau wordt iedereen blij. De giftcard is te besteden aan 200+ cadeaukaarten binnen ons ruime assortiment, dus er zit altijd een favoriet bij! De cadeaukaart kan bijvoorbeeld worden ingewisseld voor de Rituals Cadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon, Diner Cadeaukaart, de Hotel Giftcard of de Zalando Cadeaubon. Dat wordt geheid een succesvol cadeau voor alle dierenvrienden!

2. Huisdieren Cadeaubon

Beesten zijn om van te houden en om voor te verzorgen. De Huisdieren Cadeaubon is hét cadeau voor een dier(envriend)! Met deze giftcard schaf je alle benodigdheden aan voor een huisdier. De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 125 inleverpunten in Nederland. Je bepaalt zelf een waarde tussen de €10 en €150. Ga bijvoorbeeld voor een leuk dierenspeeltje of voor een mooie honden- of kattenmand. Iets lekkers zal ook, letterlijk en figuurlijk, in de smaak vallen. Welk huisdier maak jij hier blij mee?

3. Nationale Tuinbon

Tuincentra hebben ook vaak een uitgebreid assortiment voor dieren. Dus met de groenste cadeaukaart van Nederland, de Nationale Tuinbon, maak je ook een dierenliefhebber blij. De ontvanger kan zijn of haar slag slaan bij meer dan 125 tuincentra door heel Nederland. Het bestellen van een Nationale Tuinbon gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Je maakt je cadeautje extra leuk door een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap toe te voegen!

4. Huis & Tuin Cadeau

Verras iemand met Huis & Tuin Cadeau, dé giftcard van het jaar 2019 en 2020. De gelukkige ontvanger kan terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, waaronder Hornbach, GroenRijk en Ranzijn. Met deze giftcard stem je dus niet alleen het baasje tevreden, maar ook het huisdier. Bestel de cadeaukaart snel in onze webshop. Als je dat op werkdagen doet vóór 17.00 uur, dan versturen we ‘m nog dezelfde dag!

Cadeaukaarten voor dieren(vrienden)

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke leuke cadeaukaarten we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan snel hier een kijkje!