Bedank je buren op Burendag!

18 september 2023

Op zaterdag 23 september is het weer zover: Burendag! Een dag waarop gezellige dingen ondernemen met de buurt, samen opruimen of klussen én een kop koffie met elkaar drinken wordt gestimuleerd door het Oranjefonds. Een mooi initiatief, want beter een goede buur dan een verre vriend!

Bij ons in de buurt zijn het altijd dezelfde buren die er elk jaar weer een hele happening van maken. Ze bakken taarten en zetten koffie, maken het gezamenlijke plein gezellig en zorgen voor een leuke activiteit voor de kleintjes en vinden dat ook nog eens heel vanzelfsprekend. Heb jij ook van die buren? Bedank ze dan met één van onderstaande cadeaukaarten voor hun fantastische inzet!

1. Zomaar Keuze Cadeaukaart

Je kent vast niet alle buren even goed. En misschien ken je de buren die bij jou in de straat de Burendag organiseren alleen maar van naam. Toch vind je het fantastisch dat zij van elke Burendag een feestje maken en daarom is de Zomaar Keuze Cadeaukaart het perfecte cadeautje om ze voor al hun werk te bedanken. De cadeaukaart is een echte allemansvriend en kan worden ingewisseld voor 200+ cadeaukaarten. De Zomaar Keuze Cadeaukaart is te bestellen in waardes vanaf € 10. Misschien de overige buren even polsen of ze mee willen doen aan dit bedankje?

2. Koffie & Gebak Cadeaukaart

Denk je aan Burendag dan denk je vast ook aan hoofdsponsor Douwe Egberts die deze gezellige dag graag aangekleed ziet met koffie met wat lekkers. Juist daarom is de Koffie & Gebak Cadeaukaart zo’n mooi passende cadeaukaart om je buren te bedanken. De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1000 locaties, zodat ze na de Burendag nog eens gezellig na kunnen kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie en natuurlijk wat lekkers!

3. Browniebox Cadeaukaart

Op onze Burendag is er altijd veel lekkers bij de koffie. De buurvrouw schept er namelijk genoegen in om dagen van tevoren te beginnen met het bakken van koeken en taarten. Wil je de buurvrouw met soortgelijke lekkernijen bedanken, maar ben je geen bakwonder? Denk dan eens aan de Browniebox Giftcard. Deze cadeaukaart is eenvoudig online in te wisselen voor de beste, handgemaakte brownies. Er is keuze uit maar liefst 18 verschillende maken, dus ze heeft volop keus, net zoals jij op Burendag!

4. Toptaarten Cadeaukaart

Elk jaar weet onze buurvrouw weer andere taarten te bedenken en daardoor weet ze ons steeds weer te verrassen met iets nieuws op Burendag. De buurvrouw bedanken met een taart? Kies dan voor de Toptaarten Cadeaukaart. Of ze nu houdt van chipolata of slagroom of van mokka of marsepein: deze cadeaubon kan ze online inwisselen voor de lekkerste taart wanneer het haar het beste uitkomt. Zo kan ze op een later moment nog terugdenken aan de leuke Burendag waarop ze deze cadeaukaart van haar lieve buren heeft gekregen!

5. Baktotaal Cadeaukaart

Voor wie van bakken houdt is ook de Baktotaal Cadeaukaart een perfect bedankje, want de cadeaukaart kan worden besteed aan alles op het gebied van bakken: van apparatuur tot vormen en ingrediënten. Er zijn meer dan 10.000 producten om uit te kiezen en geloof me: daar worden bakwonders écht heel blij van. Bovendien heb je er zelf ook voordeel aan, want wie weet worden de taarten of koekjes op een volgende Burendag er wel nóg lekkerder door!

Wil jij je buren ook bedanken voor hun inzet op Burendag, maar zit de ideale cadeaukaart er niet bij? We hebben een assortiment 200+ cadeaukaarten, dus je vindt vast de perfecte cadeaubon. Kijk hier voor het totale aanbod