Nieuwe cadeaupakketten met drop, bier of thee!

21 september 2023

Eigenlijk is het altijd leuker om op een feest, bruiloft, kraambezoek of verjaardag aan te komen met een compleet cadeaupakket dan met een envelop met alleen geld of een cadeaukaart. En al kun je een envelop altijd nog opvrolijken met een kaart of een strik eromheen, een cadeau in een leuke cadeauverpakking geeft toch een stuk gezelliger. Des te fijner is `t dat het assortiment cadeaupakketten op Cadeaukaart.nl is uitgebreid met drop, bier én thee!

Veel mensen worden er wel altijd heel blij van als ze een cadeaukaart ontvangen. Zo krijgen ze niet bij het samenwonen het tiende peper- en zoutstelletje en hoeven ze nooit een cadeau te ruilen: je kunt met een cadeaukaart namelijk altijd iets uitkiezen wat je zelf graag wilt. Maar zeg nu zelf: een leuk pakketje met een cadeaukaart naar keuze én daarbij heerlijke drop, een lekker biertje of goede thee geeft toch veel leuker?

1. Cadeaupakket met Lowlander Bier

De bieren van Lowlander zijn allesbehalve gewoon. Ze zijn gemaakt door te brouwen met botanicals. Deze kruiden, specerijen en fruitsoorten geven de bieren een eigen karakter en dat moet elke bierliefhebber zeker geproefd hebben. Kies je voor het Cadeaupakket met Lowlander Bier, dan is er keuze uit de cadeaukaart met toevoeging van bieren die per seizoen wisselen (330 ml). Het cadeaupakket is al voorzien van feestelijke verpakking! Ook handig: je kunt het pakket zowel naar jezelf als direct naar de ontvanger toesturen, voorzien van een persoonlijke boodschap.

Cadeaupakket met Lowlander Bier

2. Cadeaupakket met de beste drop ooit van Klepper & Klepper

Welke Nederlander is er niet groot geworden met drop? Nergens ter wereld zijn er zoveel verschillende dropsmaken! De beste drop ooit – zonder gluten en gelatine - van Klepper & Klepper kent dan ook veel liefhebbers en is daardoor altijd een goed cadeau om aan je cadeaukaart toe te voegen. Kies je voor het cadeaupakket met Klepper & Klepper dan kun je kiezen uit een pakket met mildzoute drop of volzoete drop (200 gram). De cadeauverpakking zorgt ervoor dat je cadeaupakket echt een feestje wordt om weg te geven. En natuurlijk kun je ook dit pakket naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger versturen, inclusief persoonlijke boodschap!

Cadeaupakket Klepper & Klepper - mildzoet

3. Cadeaupakket met thee van Dutch Tea Maestro

Er is niets lekkerder dan een kop kokende thee, gemaakt van goede, losse thee. En dat hebben ze bij Dutch Tea Maestro goed begrepen. De kwalitatieve theeblends worden ontwikkeld samen met één van Nederlands’ meest gerenommeerde thee-experts en er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met Nederlandse leveranciers. Dat zie, ruik en proef je terug in de verschillende smaken. Kies je voor een cadeaupakket met thee van Dutch Tea Maestro, dan kun je kiezen uit een cadeaupakket met ‘Happy Day Blend’ met o.a. cranberry, aardbeien, Franse kruiden en cacao of ‘Sit Back & Relax’ thee met groene rooibos, venkel, anijs en kamille(20gr).

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro - Happy Day

Hoe het werkt?

Heel eenvoudig! Op cadeaukaart.nl kies je eerst welke cadeaukaart je wilt geven en met welk bedrag. Vervolgens kun je een cadeaupakket naar keuze toevoegen. Naast bovenstaande nieuwe cadeaupakketten met drop, thee of bier, zijn er nog heel veel andere opties. Voeg het cadeaupakket toe, voeg het bezorgadres toe en betaal je bestelling. Vervolgens zorgt het team van cadeaukaart.nl ervoor dat de bestelling, in een leuke cadeauverpakking wordt verzonden. In het bestelproces kun je ook nog een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toevoegen. Zo maak je je bestelling helemaal compleet!