Shop je herfstoutfit!

25 september 2023

Of je het nu wil horen of niet, het is toch echt zo: de herfst staat weer voor de deur. Binnenkort moeten we weer onze jeans, overhemden, knitwear en boots uit de kast halen. Ben je nog zoek naar inspiratie voor je herfstoutfit? Op internet vind je precies wat de modetrends voor komend najaar zijn.

Wie ga jij blij maken met een nieuw, trendy item voor de herfstgarderobe? Met de onderstaande cadeaukaarten kan hij of zij lekker shoppen en zichzelf (gedeeltelijk) in het nieuw steken. Laat het najaar maar komen!

1. Only for Men Cadeaubon

Kleren maken de man, dus welke heer maak jij binnenkort blij met de Only for Men Cadeaubon? Hier kan hij terecht voor alles op het gebied van mode, accessoires, schoenen en lifestyle. In de 16 fysieke winkels die deze keten telt, kan de ontvanger winkelen, maar ook online kan hij zijn slag slaan. Er zijn gespecialiseerde modeadviseurs in de winkels aanwezig, die klanten op weg kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor de herfst. Zo komt hij zeker met iets geslaagds thuis. Bestel de giftcard snel in onze webshop!

2. Kelly Giftcard

‘Passion for Fashion’, dat is de leus van Kelly Fashion. Modeliefhebbers kunnen hier naar hartenlust shoppen in de najaarscollectie en met de Kelly Fashion Giftcard maak jij dat nog leuker voor hem of haar! De giftcard is te besteden aan verschillende hippe merken, zoals Diesel, Nikkie, Circle Of Trust en G-Star Raw. De Kelly Fashion Giftcard is onbeperkt geldig. En kan zowel in de webshop als in één van de Kelly Fashion winkels besteed worden. 

3. JACK & JONES Cadeaukaart

De filialen van JACK & JONES zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij iedereen zit wel een winkel in de buurt, dus het is een strak plan om de JACK & JONES Cadeaukaart weg te geven! De modezaak heeft een compleet aanbod van stoere jeans, overhemden en jassen, maar ook voor mooie pakken, underwear, urban sportswear, accessoires en schoenen ben je hier aan het juiste adres. De giftcard kan zowel in de fysieke winkels als online worden besteed. Maak je geschenk nog mooier door er een fraaie cadeauverpakking en persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

4. Winkelcheque

Zoek je een leuk en veelzijdig cadeau? De Winkelcheque is dé ideale cadeaubon voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud. Deze giftcard is te besteden bij diverse (web)winkels dus slagen lukt altijd. Bijvoorbeeld bij Zalando, Wehkamp, Decathlon en FootLocker. Het moet dus lukken om een mooi item te scoren voor de herfstgarderobe. Met de Winkelcheque zijn de mogelijkheden eindeloos en daar wordt iedereen gelukkig van!

5. Fashion Giftcard

De Fashion Giftcard is een musthave voor echte fashionlovers en shopaholics op zoek naar een nieuwe outfit voor de herfst. Deze giftcard is namelijk door de ontvanger zelf in te wisselen voor een cadeaukaart van diverse fashion stores. Wat dacht je van De Bijenkorf, H&M, Shoeby, Brandfield, Primark, Sustainable Fashion Giftcard of Batavia stad Fashion Outlet? Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf welk bedrag je op de cadeaukaart wilt zetten. Wie ga jij binnenkort met dit cadeau verwennen?

Nog veel meer giftcards

We hebben nog veel meer cadeaukaarten in ons assortiment die bij kunnen dragen aan het shoppen voor de perfecte herfstoutfit. Je vindt ze hier allemaal!