Cadeautips waar koukleumen het warm van krijgen

18 december 2023

Loop je al te klappertanden als het kwik onder de dubbele cijfers duikt? Krijg je al kippenvel bij de gedachte aan een wereld onder een dikke laag sneeuw? Of lig je al weken met een paar wollen sokken in bed? Dan ben je met recht een koukleum!

Heb jij ook iemand in je omgeving die het altijd koud heeft? Dan kun je diegene opwarmen door thermo ondergoed of een elektrische deken cadeau te geven, maar er zijn ook andere manieren om iemand op temperatuur te laten komen. Bijvoorbeeld met een cadeaukaart die goed is voor een heet lingerie setje, een stomende sauna of een rondje op de ijzers. Inderdaad, een rondje schaatsen. Als je goed je best doet, krijg je het daar namelijk ook warm van!

1. SexyCheque

Wij kunnen je vertellen: de ondeugende SexyCheque is zeker van positieve invloed op een stijgende lichaamstemperatuur. Deze giftcard is goed voor mooie lingerie of intieme speeltjes, maar ook bijvoorbeeld voor een romantisch diner of weekendje weg met wellness faciliteiten. De SexyCheque is het ultieme cadeau dat spannend en origineel is om te geven én om te krijgen. Bye bye, koude handen en voeten!

2. Schaats Cadeaukaart

Wat ook goed is om de lichaamstemperatuur op te schroeven, is actief bezig zijn. Bijvoorbeeld door de ijzers onder te binden! De Schaats Cadeaukaart is te besteden bij achttien ijsbanen in Nederland, zoals Thialf en de Jaap Eden IJsbaan. Door deze sportieve giftcard laat je iemand genieten van een middagje op het ijs, maar de ontvanger kan ook een schaatsles inplannen en er kunnen allerlei schaatsbenodigdheden worden aangeschaft in de shop. Zo is hij of zij helemaal klaar om zich in het zweet te werken op de schaatsbaan.

3. Wehkamp Cadeaukaart

Van een warme trui, een lekkere kruik, cozy pantoffels, een sportieve loopband of stoere vuurkorf krijg je het ook in rap tempo minder koud. Al de bovengenoemde producten vind je in het ruime assortiment van Wehkamp, dus met de Wehkamp Cadeaukaart kan de koukleum zeker iets aanschaffen dat naar wens is. Met meer dan 100.000 artikelen zal het nog lastig worden om een keuze te maken. 

4. Thermen Cadeau

Wie verdient het volgens jou om vorstelijk op te warmen in een stomend bad of dampende sauna? De Thermen Cadeau kan de ontvanger online inwisselen bij één van de vier luxe resorts: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. De weldadige wellness locaties zijn verspreid over heel Nederland, dus er zit er altijd eentje (enigszins) in de buurt waar de ontvanger terecht kan voor pure ontspanning en een hartverwarmende belevenis. 

5. Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart

Uit onderzoek blijkt dat je het vaak koud hebt als je een lege maag hebt. Dit heeft te maken met een bepaald hongerhormoon. Een goed bord eten komt dus ook ten goede aan een aangename lichaamstemperatuur. En het is helemaal top als je daarvoor niet bij de warme kachel weg hoeft. Dus wat dacht je van de Thuisbezorgd Pay Cadeaukaart? Bij Thuisbezorgd.nl zijn duizenden verschillende restaurants aangesloten. Naar welke keuken de voorkeur ook uitgaat, met deze cadeaukaart bestel je al dat lekkers in een mum van tijd gewoon thuis. Zo zorg je ervoor dat de ontvanger onder een dekentje kan blijven én brandstof voor de interne kachel krijgt.

Nog meer warme cadeaukaarten?

Zit dé cadeaukaart er nog niet tussen? Ga dan snel naar onze website om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment. Welke je ook kiest: je cadeaukaart zal altijd het hart van de ontvanger verwarmen. En voor wie het juist altijd warm heeft zijn er cadeaukaarten die verkoelend werken!