Verrassend veel cadeauverpakkingen en cadeaupakketten!

14 december 2023

Dat je op cadeaukaart.nl kunt kiezen uit honderden leuke fysieke en digitale cadeaukaarten, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Zodra je de website opent zie je meteen het enorme assortiment met cadeaukaarten voor elke gelegenheid. Maar wist je dat je die fysieke cadeaukaarten ook onwijs mooi kunt verpakken en er zelfs een leuk cadeaupakket aan toe kunt voegen? Niet?! Lees dan snel verder…

Of je nu een cadeaukaart aanschaft voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, afscheid van een collega, voor iemand die geslaagd is of voor feestdagen als Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw: voor iedereen is er niet alleen een geschikte cadeaukaart, maar ook een passende cadeauverpakking. Dat maakt het geven van een cadeaukaart nóg feestelijker! Naast verschillende gratis verpakkingen zijn er bovendien verschillende themaverpakkingen voor allerlei gelegenheden, maar kun je ook kiezen voor speciale verpakkingen voor de feestdagen en voor luxe cadeauboxjes. En als je dan toch bezig bent: voeg dan gelijk een persoonlijke boodschap aan je cadeaukaart toe. Zo maak je je geschenk pas echt compleet!

Themaverpakkingen

Elk feestje verdient een cadeaukaart en als het even kan is het natuurlijk veel leuker om die te geven in een speciale themaverpakking. Gelukkig zijn die er voor veel verschillende gelegenheden en zijn ze eenvoudig toe te voegen na het kiezen van de door jou gewenste cadeaukaart. Sowieso wordt er altijd automatisch een gratis cadeau envelop aan je bestelling toegevoegd, maar is er een speciale gelegenheid? Dan kun je deze tegen betaling upgraden naar een veel meer passende themaverpakking. Zo zijn er themaverpakkingen voor een geboorte, huwelijk, verjaardag, als bedankje of als beterschapswens en natuurlijk voor gezellige feestdagen als Sinterklaas, kerst en oud & nieuw.

Themaverpakkingen

Luxe cadeauboxjes

Ga je voor een luxe uitstraling van jouw cadeaukaart? Geef dan een cadeaukaart in één van onze luxe cadeauboxjes! Na het selecteren van je cadeaukaart kun je bij de volgende stap kiezen uit het assortiment van luxe cadeauboxjes. Ze zijn er in de meest uiteenlopende ontwerpen. Zo wordt elke cadeaukaart omgetoverd tot een uniek en vrolijk cadeautje. Ook aan het assortiment cadeauboxjes hebben we een paar leuke thema cadeauboxjes toegevoegd, met daarop bijvoorbeeld ‘Verrassing’ of ‘Hiep hiep hoera’. Heb je een feestje en wil je je cadeaukaart extra feestelijk maken? Kies dan zeker voor een luxe cadeaubox. Succes gegarandeerd!

Luxe cadeauboxjes

Verpakkingen voor de feestdagen

Geen idee waar je iemand in de zak van de Sint, onder de kerstboom of met oud & nieuw blij mee maakt? Kies dan voor een cadeaukaart! Er zijn er zoveel dat er altijd wel een geschikte cadeaukaart tussen zit. Twijfel je toch nog? Speel dan op zeker met onze alleskunner, de Keuze Cadeaukaart die door de ontvanger in te wisselen is voor 200+ cadeaukaarten! Handig om te weten is dat we speciaal voor Sinterklaas, Kerstmis of een feestje op Oudjaarsavond een unieke verpakking hebben. Zo is niet alleen jouw cadeaukaart, maar ook de verpakking helemaal in stijl!

Verpakkingen voor de feestdagen

Extra inpakservice

Wil je je mooi verpakte cadeaukaart nog extra in laten pakken? Dat kan natuurlijk, want we hebben prachtig goud cadeaupapier. Voeg er nog even een persoonlijke boodschap aan toe en jouw cadeaukaart is helemaal klaar om te geven!

Extra inpakservice

Cadeaupakketten

Wil je niet alleen een cadeaukaart geven, maar deze combineren met een leuk pakket? Kies dan, na de selectie van de cadeaukaart, voor één van de fraaie cadeaupakketten. Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Zo kun je een cadeaupakket samenstellen met Lowlander Bier, drop van Klepper & Klepper, chocolade van Tony Chocolonely, met lekkere thee van Dutch Tea Maestro of met lekkere (mousserende) wijnen of gin & tonic. Ook als je kiest voor een cadeaupakket in combinatie met je cadeaukaart, zorgt het team van cadeaukaart.nl ervoor dat deze in een feestelijke cadeauverpakking wordt verzonden. In het bestelproces kun je tot slot ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo maak je je bestelling helemaal compleet!

Cadeaupakketten