SexyCheque
SexyCheque
Cadeaupakketten

SexyCheque

  • Te besteden in de webshop van SoSexy.nl

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

SexyCheque is een zeer verrassende cadeaubon op gebied van romantiek! Met deze originele, spannende en een tikkeltje ondeugende giftcard kan je het hart van je partner zeker sneller doen laten kloppen. SexyCheque kan besteed worden aan o.a. een romantisch diner, een weekendje weg met wellness faciliteiten, een bos bloemen, mooie lingerie en spannende speeltjes. Verras nu je geliefde met dit romantische en veelzijdige cadeau! Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog!

De SexyCheque is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden in de webshop van SoSexy.nl. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Sexycheque te koop?

Bij cadeaukaart.nl is het eenvoudig en snel om jouw Sexycheque te bestellen. Je hebt de keuze uit een scala aan waardes, van €10,- tot €150,-. Plaats je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur en deze wordt nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de Sexycheque te besteden?

De cadeaukaart is geldig in de online winkel van SoSexy.nl. Daar kun je kiezen uit een breed scala aan producten, variërend van weekendjes weg tot opwindende speeltjes, en van romantische diners tot verleidelijke lingerie.

Hoe werkt de Sexycheque?

Wissel je Sexycheque in op Sosexy.nl. Ontdek hier een uitgebreid assortiment en selecteer tijdens het afrekenen de optie om te betalen met een cadeaukaart. Het bedrag wordt automatisch verrekend.

Hoe lang is de Sexycheque geldig?

Sexycheque is twee jaar geldig na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Sexycheque?

Controleer eenvoudig het saldo van je Sexycheque met behulp van de saldochecker op sexycheque.nl.

SexyCheque

Deze veelzijdige giftcard is perfect als je op zoek bent naar een origineel, spannend of ondeugend cadeau om je geliefde of een ander stel mee te verrassen. SexyCheque kan besteed worden aan een romantisch diner, een weekendje weg met Wellness faciliteiten, een mooie bos bloemen, sexy lingerie maar ook aan spannende speeltjes. Wil je de liefde, de romantiek en alles wat daar bij komt kijken laten opbloeien? Geef dan de SexyCheque cadeau!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog! De SexyCheque is na aankoop 2 jaar geldig