5x favoriete cadeaukaarten voor onder de kerstboom

11 december 2023

Ho-ho-ho, Kerstmis staat voor de deur! Dat betekent veel gezelligheid, lekker tafelen en mooie cadeaus. Dat laatstgenoemde is elk jaar misschien weer de grootste uitdaging: wat geef je voor kerstcadeaus aan anderen en wat zet je zelf op je verlanglijstje?  

Met welk kerstgeschenk ga jij je partner, kind, vader, zus of schoonmoeder blij maken? Wij helpen je graag op weg en hebben vijf cadeaukaarten uitgezocht die leuk zijn om te geven én om te krijgen. All I Want For Christmas is… een leuke giftcard! 

1. Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart

Met de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart maak je iedereen gelukkig die zich rondom de boom heeft gevleid. Met dit presentje zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos! Hij of zij kiest zelf een giftcard uit binnen ons assortiment met ruim 200 populaire opties. Van Decathlon tot My Jewellery en van Gamma tot Hema. Er zit dus altijd een (online) winkel tussen, waar de ontvanger best wel even lekker zou willen shoppen. Met dit cadeau kun je onmogelijk de fout ingaan.

2. Diner Cadeau

Blijf in de culinaire (kerst)sfeer en geef iemand een zorgeloos middagje of avondje smakelijk genieten cadeau! Met de Diner Cadeau zit je dan helemaal goed. Met deze giftcard kan de ontvanger terecht voor een lekkere lunch of diner bij meer dan 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland. Er zit altijd wel een gezellige locatie in de buurt waar de cadeaukaart besteed kan worden. Lekker tafelen beperkt zich de ontvanger van deze giftcard dus niet tot het kerstfeest!

3. MediaMarkt Cadeaukaart

Welke elektronica-liefhebber ga jij een geslaagde kerst bezorgen en verras je met de MediaMarkt Cadeaukaart? De ontvanger kan hiermee lekker rondsnuffelen tussen al het moois dat deze populaire winkelketen in de aanbieding heeft. De cadeaukaart is zowel in de fysieke winkels als online te besteden. Bestel je de giftcard op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij hem dezelfde dag nog.

4. Nationale Bioscoopbon

Een filmliefhebber te midden van het gezelschap? Zoek dan niet verder en leg de Nationale Bioscoopbon onder de dennenboom. Deze cadeaukaart is goed voor de nieuwste films die worden getoond op het witte doek. Dit geldt voor bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Wie wordt er nou niet gelukkig van zo’n fijn moment vol entertainment? Bestel ‘m snel!

5. bol.com Cadeaukaart

‘De winkel van ons allemaal’, heeft zo’n breed assortiment, dat er voor iedereen altijd wel iets te vinden is. Beauty, boeken, koken, sport, speelgoed, kleding: bol.com heeft producten in eigenlijk elke categorie die je maar kunt bedenken. Van jong tot oud heeft zo een winkelwagentje vol bij dit online shopwalhalla. De bol.com Cadeaukaart zal dus met open armen worden ontvangen door je moeder, maar ook door je kleine nichtje dat nog in de kerstman gelooft. 

Cadeaukaarten voor onder de kerstboom

Op zoek naar een kerstgeschenk waarvan je zeker weet dat iemand er blij wordt? Geef dan een giftcard cadeau! Hiermee kan de gelukkige ontvanger altijd iets moois kopen. Kijk hier welke cadeaukaarten er allemaal zijn.