Cadeautips voor echte gadgetsfreaks

04 september 2023

Slim ontworpen hebbedingen, oftewel: gadgets. Er zijn meer dan genoeg mensen die trends binnen de gadgetwereld op de voet volgen. De liefhebberij kent eigenlijk geen grenzen, want als je denkt dat je helemaal up-to-date bent dient de nieuwe innovatieve oplossing zich alweer aan.

Heb jij ook zo’n een ware gadgetliefhebber in je omgeving? Dan hebben wij een aantal cadeaukaarten voor je op een rijtje gezet waarmee je het ‘hightech’ hart van de slimmerik sneller zal laten kloppen. Hiermee kan de ontvanger zelf het meest recente, innovatieve snufje in huis halen.

1. Keuze Cadeaukaart

Net zo unlimited als de wondere wereld van de gadgets is de Keuze Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is namelijk te besteden aan 200+ cadeaukaarten en is hierdoor het perfecte cadeau voor gadgetfreaks. Ziet de ontvanger de gadget ergens goed geprijsd voorbijkomen? Dan is de kans dus heel groot dat hij of zij deze giftcard voor een cadeaukaart van de betreffende keten om kan wisselen. Bestel de cadeaukaart snel in onze webshop. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld = vandaag nog verstuurd!

2. bol.com cadeaukaart

bol.com, de winkel van ons allemaal! Met maar liefst 36 miljoen scherp geprijsde artikelen, is dit het walhalla voor gadgetliefhebbers. Wie op de website van bol.com het woord ‘gadget’ intypt, tovert al snel bijna 5000 resultaten tevoorschijn. Het kan dus niet anders dan dat deze bol.com cadeaukaart met open armen wordt ontvangen door de allergrootste gadgetfans. Waar wacht je nog op?

3. Coolblue Cadeaukaart

Nog zo’n cadeaukaart die de gadgetlover gelukkig maakt: de Coolblue Cadeaukaart. Met deze giftcard kiest de ontvanger zelf een passend cadeau uit het gigantische assortiment van Coolblue. Daar zijn absoluut de nieuwste innovatieve uitvindingen tel vinden! De cadeaukaart is als fysieke kaart én als digitale voucher beschikbaar. Kies je voor een fysieke variant? Maak je geschenk dan nóg leuker door er een feestelijke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

4. MediaMarkt Cadeaukaart

MediaMarkt is één van de grootste elektronicawinkels van Nederland, dus de gadgetfreak zal graag rondneuzen in hun ruime aanbod. Hoe tof zou het dan zijn als hij of zij ook nog eens de MediaMarkt Cadeaukaart te besteden heeft? Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart tussen de €5 en €150 en de giftcard is te besteden in zowel de fysieke winkels als online. Wie van gadgets houdt, slaag hier altijd en daarmee is deze cadeaukaart altijd het juiste cadeau!

5. EP:Beerepoot Cadeaukaart

Stel je eens voor: je hebt een voorliefde voor gadgets, je speurt door het geweldige assortiment van EP:Beerepoot en je kunt alles uitzoeken wat je wilt. Klinkt dat niet fantastisch? Met het geven van de EP:Beerepoot Cadeaukaart maak jij deze droom werkelijkheid! Bij EP:Beerepoot vind je alle laatste trends op het gebied van elektronica en dat is precies waar gadgetliefhebbers naar op zoek zijn. Deze giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte en te besteden bij alle EP:Beerepoot-winkels én op epbeerepoot.nl.

Giftcards voor gadgetfreaks

De gadgetwereld kent geen grenzen en ons veelzijdige assortiment eigenlijk ook niet! Neem hier snel een kijkje in ons aanbod en zie zelf welke leuke cadeaukaarten we allemaal voor je hebben!