Geef een Spa@Home cadeau!

11 september 2023

Nu de zomervakantie om is gevlogen en de avonden weer korter worden, trekken we ons langzaam maar zeker weer terug in onze eigen cocon. Wat is er dan lekkerder dan tijd voor jezelf nemen? Lekker uitgebreid badderen of douchen, een masker voor haar en huid, lekkere geurkaarsjes aan en languit op de bank met een plaid!

Het ideale cadeau in de maand waarin de tijd van lange avonden terrassen voor bij is en iedereen weer gewoon weer aan het werk moet? Geef een Spa@Home cadeau. Ideaal om dat relaxte gevoel van de zomer vast te houden, nu de hectiek van alledag weer begonnen is.

1. Rituals Cadeaukaart

Voor wie graag urenlang in bad ligt te dobberen of voor wie van een snelle verkwikkende douche houdt én voor wie graag in een lekker geurend huis de avonden doorbrengt, is de Rituals Cadeaukaart precies het juiste geschenk. De luxe wellness- en verzorgingsproducten zijn een weldaad voor lichaam en geest en de cadeaukaart is zowel in de heerlijk geurende Rituals winkels als eenvoudig online te besteden. Met de Rituals lijnen vindt iedereen wel een geurlijn die perfect past!

2. Douglas Cadeaukaart

Word jij ook altijd zo hebberig als je de luxe uitgestalde beautyproducten in de winkels van Douglas ziet? Jouw vriendin vast ook. Parfums, cosmetica en huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat je je net even beter gaat voelen als de werkelijkheid van het alledaagse leven, na een heerlijke relaxte zomer, weer z’n intrede doet. Het mooie is: de Douglas Cadeaukaart is zowel in de webshop als in de fysieke winkels te besteden. Een cadeau waar menigeen blij van wordt!

3. Hema Cadeaukaart

Echt Hema die heerlijke fluffy badhandoeken voor het extra wellnessgevoel in de badkamer. Of wat dacht je van de heerlijke geurkaarsen, bodyscrubs en badfoams? De Hema Cadeaukaart is echt een topcadeau om te besteden aan een avondje wellness@home en is er in zowel een fysieke cadeaukaart als een digitale e-voucher. Handig om te weten: de Hema Cadeaukaart is onbeperkt geldig, dus er kan een leven lang mee gebadderd worden!

4. Etos Cadeaukaart

Van scrubs en maskers voor huid en haar, tot heerlijke doucheschuim en rijk geurende badolie: de Etos Cadeaukaart is altijd een gewenst cadeau. Ook voor make-up in de nieuwste herfsttinten en de broodnodige extra vitaminen als het weer kouder wordt kun je er terecht, want de cadeaukaart is te besteden aan het gehele assortiment. Ook handig: als je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur besteld, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. 

5. ICI Paris XL Cadeaukaart

Een lekkere bodylotion, een verfrissende douchegel, een heerlijk schuimend badschuim of lekker geurende kaarsen: bij ICI Paris XL weten ze wel wat wellness@home is. De parfums, huidverzorging en cosmetica zorgen dat alles voor de thuiswellness met deze ICI Paris XL Cadeaukaart online of in de winkel binnen handbereik is. Deze cadeaukaart kun je niet alleen als fysieke, maar ook als digitale cadeaukaart geven. Zo kun je de cadeaukaart nog sneller bezorgen bij degene die wel een beetje wellness kan gebruiken!

Wie gun jij een Spa@Home?

Kijk op onze website voor deze en nog veel meer cadeau-inspiratie!