Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon

  • Altijd leuk om te geven én te ontvangen

  • Te besteden in alle bioscopen en filmtheaters in Nederland

  • Niet voor niets het leukste cadeau in het donker

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Met de Nationale Bioscoopbon als cadeau steel jij ongetwijfeld de show. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk genieten van de nieuwste films. En dat in alle bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Je bestelt deze cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop. Extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Je maakt de cadeaubon bovendien nóg leuker met een persoonlijke boodschap. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 5 jaar na uitgifte bij alle aangesloten bioscopen en filmtheaters.

Nationale Bioscoopbon: een ervaring rijker!

Wil je iemand een geweldig avondje uit bezorgen? Dan is de Nationale Bioscoopbon de perfecte giftcard om cadeau te doen. De Nationale Bioscoopbon doet zijn naam eer aan en is te besteden in alle Nederlandse bioscopen en filmtheaters. De ontvanger kiest dus zelf in welke bioscoop hij de cadeaubon inwisselt. Of dit nou in het indrukwekkende Tuschinski theater is, een andere Pathé locatie, één van de vele Kinepolis bioscopen of in een kleinschalige, knusse bioscoop in de buurt. De Nationale Bioscoopbon is geweldig om te geven én te krijgen, want zeg nu eerlijk: er is toch niets leukers dan het cadeau krijgen van een ervaring? Wij zeggen: pak alvast de popcorn, dim de lichten en genieten maar!

Nationale Bioscoopbon bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl bestel je heel gemakkelijk een Nationale Bioscoopbon. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Kies een leuke verpakking, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken af! Als je voor 17:00 bestelt, gaat de cadeaukaart dezelfde dag nog de deur uit.  

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Nationale Bioscoopbon op factuur bestellen

✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

✔️ Kies optioneel een mooie cadeauverpakking uit

✔️ Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Wil je de Nationale Bioscoopbon zakelijk bestellen? Ook dan zit je goed bij Cadeaukaart.nl. Maak je collega’s, werknemers en zakenrelaties blij met deze iconische cadeaubon. Trakteer ze op een heerlijk avondje zorgeloos genieten na al dat harde werken. Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur. Vanaf 250,- euro is verzending gratis.