Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart
Cadeaupakketten

Podium Cadeaukaart

  • Te besteden bij 300+ theaters, danspodia en concertzalen

  • Het cadeau dat je bij blijft!

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Zoek je een cadeau waarmee jij echt de juiste snaar weet te raken? Dat is de Podium Cadeaukaart! Het ideale geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze kaart koopt de ontvanger namelijk kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen en events door heel Nederland. En dat zijn er nogal wat. Er zijn maar liefst 300+ podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Van theaters, danspodia tot concertzalen. Het bestellen van een Podium Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Ga je voor een fysieke cadeaukaart? Maak het cadeau dan extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte. En is zowel online als op de deelnemende locaties te besteden. 

Veelgestelde vragen

Podium Cadeaukaart, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Podium Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag en maakt een keuze tussen een digitale voucher of een cadeaukaart per post. Wil je een fysieke cadeaukaart? Maak het cadeau dan optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw cadeaukaart vandaag nog!

Podium Cadeaukaart, waar te besteden?

Vraag je je af waar de Podium Cadeaukaart in te leveren is? De Podium Cadeaukaart is te besteden bij zo’n 300 theaters, danspodia en concertzalen. Precies weten waar? Bezoek de website om hierachter te komen!

Hoe werkt De Podium Cadeaukaart?

Je wisselt Podium Cadeaukaart in bij één van de aangesloten theaters, danspodia of concertzalen. Bij online reserveringen betaal je met deze cadeaukaart door de cijfercodes op de kaart in te voeren als er om een kaartnummer en veiligheidscode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat mag in delen worden besteed.

Hoe werkt de veiligheidscode van de Podium Cadeaukaart?

De veiligheidscode wordt gevraagd bij besteding van je cadeaukaart. Online en aan de kassabalie. Deze zes-cijferige pincode staat vermeld op de achterkant van een fysieke Podium Cadeaukaart onder de grijze kraslaag. Heb je een digitale Podium Cadeaukaart ontvangen, dan staat de veiligheidscode in de mail.

Hoe lang is De Podium Cadeaukaart geldig?

De Podium Cadeaukaart blijft tot 3 jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Podium Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Podium Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van Podium Cadeaukaart.

Moet ik Podium Cadeaukaart activeren?

Als je een Podium Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De giftcard is direct te gebruiken.

Is de Podium Cadeaukaart ook voor de bioscoop?

De Podium Cadeaukaart is niet te verzilveren bij bioscopen, alleen bij theaters, concertzalen en danspodia. Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Dan ga je voor de Nationale Bioscoopbon.

Naar welke voorstellingen kan ik binnenkort met de Podium Cadeaukaart?

Wil je weten welke voorstellingen binnenkort zijn te bezoeken? Bekijk voor inspiratie de uitgaansagenda van de Podium Cadeaukaart.

Moet ik de Podium Cadeaukaart registreren?

De Podium Cadeaukaart is de enige cadeaukaart in Nederland die te verzekeren is tegen diefstal of verlies. Hiervoor registreer je de Podium Cadeaukaart op podiumcadeaukaart.nl.

Podium Cadeaukaart: het cadeau dat je bij blijft!

Van het bezoeken van een toffe cabaretvoorstelling, een geprezen musical tot een indrukwekkende opera, het kan allemaal met de Podium Cadeaukaart. Geef eens iets anders dan een voorspelbaar cadeau, namelijk een onvergetelijke ervaring! De Podium Cadeaukaart is een cadeau dat je pas echt bij blijft. Deze giftcard is leuk voor werkelijk iedereen, want door de ruime bestedingsmogelijkheden zit er altijd wel een show of voorstelling bij waar de ontvanger blij van wordt. Jaarlijks is er maar liefst keuze uit 30.000 voorstellingen en concerten. En dat bij meer dan 300 aangesloten podia door heel Nederland, zoals Koninklijk theater Carré, TivoliVredenburg, de Stadsschouwburg bij jou in de buurt én veel meer.

Podium Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Podium Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Zowel met een klein als een groot budget doe je dus een Podium Cadeaukaart cadeau. Bovendien heb je de keuze uit een digitale voucher of een cadeaukaart per post. Bij een fysieke cadeaukaart heb je de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. Voeg daarnaast een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld, betekent dat we de cadeaukaart dezelfde dag nog opsturen. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven bestellen een Podium Cadeaukaart op factuur
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Cadeaukaart of e-voucher
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Podium Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Behalve voor vrienden of familie, is de Podium Cadeaukaart ook een onvergetelijk cadeau voor werknemers of zakenrelaties. Verras hen, na al dat hard werken, met een leuk avondje uit naar keuze. Deze cadeaukaart is ook een prachtige toevoeging aan het jaarlijkse kerstpakket. Met de Podium Cadeaukaart geef je werknemers deze Kerst in plaats van iets tastbaars, een magische ervaring. De Podium Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze giftcard gemakkelijk bij ons op factuur.