Efteling Giftcard

Efteling Giftcard

  • Te besteden aan Efteling tickets

  • Het leukste pretpark van Nederland

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een cadeau dat garant staat voor urenlang plezier? Dan ga je voor de Efteling Cadeaukaart. De giftcard die de ontvanger kan gebruiken bij het kopen van entreetickets voor het leukste pretpark van Nederland. Het bestellen van de Efteling Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. De Efteling Cadeaukaart is zowel als fysieke cadeaukaart als digitale voucher beschikbaar. Je maakt de fysieke cadeaukaart extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nóg iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is tot 3 jaar geldig na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is de Efteling Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Efteling Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Of je nu een laag of een hoog tegoed op de kaart zet, het komt hoe dan ook goed van pas bij het bestellen van Efteling entreetickets. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw Efteling Cadeaukaart vandaag nog!

Waar kan ik de Efteling Cadeaukaart inleveren?

De Efteling Cadeaukaart is te besteden op de website van de Efteling bij het reserveren van entreetickets.

Hoe werkt een Efteling Cadeaukaart?

De ontvanger wisselt de Efteling Cadeaukaart in bij het reserveren van entreetickets op de Efteling website. Bij het maken van de online reservering gebruik je de vouchercode die achterop de cadeaukaart staat. Het saldo dat op de cadeaukaart staat wordt dan van de prijs afgehaald. Blijft er tegoed over op de cadeaukaart? Dan kan de vouchercode bij een volgend bezoek weer worden gebruikt.

Hoe lang is De Efteling Cadeaukaart geldig?

De Efteling Cadeaukaart blijft tot 3 jaar geldig na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Efteling Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Efteling Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van de Efteling.

Moet ik de Efteling Cadeaukaart activeren?

Als je een Efteling Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De cadeaukaart is direct te gebruiken. 

De Efteling Cadeaukaart: een sprookje dat uitkomt

Van Holle Bolle Gijs zijn ‘papier hier’, een spannend ritje in het donker bij de Vogelrok tot een magische vaart in Fata Morgana..Wie is er niet bekend met het betoverende Efteling? Een bezoek aan dit geweldige pretpark is als een sprookje dat uitkomt. Voor jong én stiekem ook nog steeds voor oud. Het park is eigenlijk zo groot dat je er in één dag nauwelijks doorheen komt. Al decennialang staat de Efteling bekend om zijn prachtige aankleding, sprookjesachtige decors en spectaculaire attracties. Met een Efteling Cadeaukaart doe je iedereen dan ook een onvergetelijke ervaring cadeau! Leuk om te geven tijdens iedere verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Het hele jaar door. En natuurlijk extra leuk voor gezinnen met kleine kinderen en echte pretpark liefhebbers.

Efteling Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Efteling Cadeaukaart. Een Efteling entreeticket voor volwassenen kost zo’n €45. Máár jij bepaalt zelf hoeveel saldo je op de cadeaukaart zet. In onze webshop kies je namelijk een bedrag tussen €10 en €150. Bovendien heb je de keuze voor een digitale voucher of een fysieke cadeaukaart die per post wordt verzonden. Een fysieke cadeaukaart maak je extra speciaal met een leuke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap. Voor 17:00 besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Dus waar wacht je nog op? Bestellen maar!

 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit

✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

✔️ Ook als e-voucher verkrijgbaar

✔️ Efteling Cadeaukaart zakelijk op factuur bestellen

Efteling Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Wil je jouw collega’s, personeel of zakenrelaties verrassen met een zorgeloze dag vol plezier? Ook dan is de Efteling Cadeaukaart een ideaal cadeau. Een dagje erop uit met (of zonder) het gezin is natuurlijk wel verdiend na al dat harde werken. Bedrijven bestellen de Efteling Cadeaukaart via ons ook gemakkelijk op factuur.