Wereldmeisjesdag: 5 cadeaukaarten voor haar

09 oktober 2023

Op Wereldmeisjesdag worden meisjes gehoord én laten zij van zich horen. Al ruim tien jaar vieren we op 11 oktober deze bijzondere dag voor de rechten van meisjes en jonge vrouwen. Iedereen verdient wereldwijd gelijke kansen en daar zetten we ons op deze datum extra voor in.

De wereld zit vol powervrouwen en jij kent er zelf waarschijnlijk ook genoeg. Dus welke meid zet jij op Wereldmeisjesdag in het zonnetje met een fijne cadeaukaart? Wij hebben een aantal toffe giftcards uitgezocht waarmee je laat zien dat je haar waardeert én liefhebt. 

1. Zomaar Keuze Cadeaukaart

Er hoeft niet altijd een reden te zijn om iemand in het zonnetje te zetten, al is Wereldmeisjesdag een goed excuus. Speciaal voor al die momenten zonder reden hebben wij de Zomaar Keuze Cadeaukaart in het leven geroepen. Deze giftcard kan de ontvanger zelf inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze uit ons assortiment. Met meer dan 200 opties om uit te kiezen, is het niet moeilijk om een cadeaukaart naar wens te vinden. Van kleding, schoenen, accessoires en sieraden tot interieur, belevenissen, uit eten, dagjes of weekendjes weg: er is heel veel te kiezen. Bestel de Zomaar Keuze Cadeaukaart dus snel!

2. Fashion Giftcard

Ken jij ook fashionista die nooit genoeg kleding en accessoires heeft? Verras haar dan met de Fashion Giftcard. Ze kan de cadeaukaart zelf inwisselen voor een giftcard van meer dan vijftien fashionstores. Van Primark en Shoeby tot Decathlon en Foot Locker. Kortom: een cadeaukaart die met open armen wordt ontvangen door jonge meisjes, maar ook door vrouwen in de bloei van hun leven én door dames op leeftijd! De Fashion Giftcard is verkrijgbaar als fysieke cadeaukaart en als digitale voucher. De fysieke variant maak je extra leuk met een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap.

3. Siebel Juweliers Cadeaukaart

‘Diamonds Are a Girl's Best Friend’, zo zingt Marilyn Monroe. En dat is een waarheid als een koe. Ieder meisje, iedere vrouw houdt van accessoires om haar outfit af te maken. Geef dus de Siebel Juweliers Cadeaukaart. Bij deze bekende juweliersketen kun je terecht voor de mooiste sieraden en horloges, goede service, vakmanschap en persoonlijke aandacht. In het brede en diverse aanbod vindt elke vrouw iets dat helemaal bij haar past. Welke powervrouw laat jij letterlijk en figuurlijk schitteren?

4. SexyCheque

Wil je een zinderend cadeau geven? Kies dan zonder twijfel voor de SexyCheque. Met deze ondeugende cadeaukaart bezorg je waarschijnlijk wel een blosje op haar wangen… Ze kan kiezen voor mooie lingerie en spannende speeltjes, maar ook voor een romantisch diner of een mooie bos bloemen. De SexyCheque is te besteden tot 2 jaar na uitgifte in de webshop van SoSexy.nl. Wij hebben alvast een kijkje op de website genomen en kregen het er warm van. Wie gun jij een warme avond?

5. Gift4Ladies

Een cadeaukaart die speciaal gericht is op vrouwen? Dan kom je al snel bij de Gift4Ladies cadeaukaart uit. Parfum, tassen, boeken, wijnen, woonaccessoires, sportartikelen: alles waarvan het hart van een vrouw sneller gaat kloppen kun je aanschaffen met deze cadeaukaart. Je kunt met de giftcard shoppen bij tientallen webshops, dus geen parkeerstress, maar wel blij worden van de mooiste producten die aan de deur bezorgd worden. Als vrouwen daar niet gelukkig van worden?!

Giftcards voor meisje, vrouwen en dames

We hebben nog veel meer kaarten voor je in petto die in de smaak zullen vallen bij meisjes, vrouwen en dames. Welke dat allemaal zijn zie je hier