Cadeaukaart.nl Keuzekaart, het perfecte geschenk

Hoe blijf je origineel als je een passend cadeau zoekt voor personeel, relaties of klanten om je waardering voor de afgelopen tijd te uiten? Stop met het zoeken naar een ‘one-size-fits-all’ oplossing. Geef een Cadeaukaart.nl Keuzekaart en laat iedereen zelf een cadeaubon kiezen uit ons grote assortiment.

Een cadeaubon waar je echt iedereen blij mee maakt

Giftcards.nl Keuzekaart Met de keuzekaart geef je medewerkers de mogelijkheid om zelf te kiezen uit meer dan 75 cadeaukaarten. Het geven van een cadeau voor je personeel, relaties of klanten is een mooie manier om je waardering voor de afgelopen tijd te uiten. Al ruim 5.000 bedrijven zijn in het verleden verrast met de Cadeaukaart.nl Keuzekaart. Kan jouw bedrijf zich dit jaar toevoegen aan deze lijst?

De voordelen van de Cadeaukaart.nl Keuzekaart

Gratis verzending
Vanaf €100 of meer verzenden we helemaal gratis.
Contact
Heb je nog vragen? Neem meteen contact met één
van onze medewerkers.
Direct bestellen
Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt,
wordt het de volgende dag al bezorgd.
Betalen op rekening
Kies voor betalen op rekening met een proforma factuur.
Laat de ontvanger zelf kiezen
Er kan worden gekozen uit meer dan 75
cadeaubonnen, waaronder Zalando of Bol.com.
Voor iedereen het perfecte geschenk
De keuzekaart is er voor iedereen, hoe gevarieerd
het personeel ook is.

Wat vinden anderen van Cadeaukaart.nl?

 
MET ggz
“De service van Cadeaukaart.nl is snel en accuraat. We waren op zoek naar een cadeaukaart die breed ingezet kan worden en met de VVV Dinercheque hebben we een cadeau gevonden dat past bij verschillende gelegenheden en prijsklassen.”

Marion Welp – MET ggz
Amsterdam Arena
“Wij hebben de cadeaukaart aan onze medewerkers gegeven om hen te bedanken voor hun inzet voor de Amsterdam ArenA na een druk voetbal en concertseizoen. Het idee voor een cadeaukaart werd geboren op dinsdagochtend, door de supersnelle medewerking en levering van Cadeaukaart.nl konden wij de cadeaukaarten al op donderdag aan onze medewerkers overhandigen! Enthousiaste reacties van alle medewerkers, het idee om bij je favoriete (web)winkel iets te kunnen kopen viel goed in de smaak. De keuze is enorm en daarom zit er voor iedereen wel iets bij! Een ideaal cadeau voor bedrijven.”

Maaike van der Horst – Amsterdam Arena
tracking pixel