Een cadeaubon voor iedere gelegenheid

Zakelijk cadeau kopen
Hoe blijf je origineel als je een passend cadeau zoekt voor personeel, relaties of klanten om je waardering voor de afgelopen tijd te uiten? Stop met het zoeken naar een ‘one-size-fits-all’ oplossing. Geef een Cadeaukaart.nl Keuzekaart en laat iedereen zelf een cadeaubon kiezen uit ons grote assortiment.

Keuzekaart voor ieder wat wils


Heb je besloten om een cadeaubon te geven? Op Cadeaukaart.nl heb je keuze uit meer dan 75 verschillende cadeaubonnen. Giftcards.nl Keuzekaart Waarschijnlijk is het lastig om één cadeaukaart uit te zoeken als je te maken hebt met een groep. Daarvoor hebben wij een oplossing: de Keuzekaart. Hiermee kan de ontvanger zelf één of meerdere cadeaukaarten uitzoeken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je goed zit.

De voordelen van Cadeaukaart.nl

Gratis verzending
Vanaf €100,- betaal je geen verzendkosten.
Contact
Neem direct contact op met één van onze medewerkers.
Maatwerk
Al vanaf 500 cadeaukaarten kan de verpakking conform eigen huisstijl worden ontworpen.
Betalen op rekening
Kies voor betalen op rekening met een proforma factuur.
Cadeaukaart.nl Keuzekaart
Laat de ontvanger zelf kiezen uit cadeaukaarten van o.a. Zalando of VVV Lekkerweg.
Geschenken
Maak het cadeau compleet met een fles wijn, chocolade of één van de andere geschenken.
Niet voor niets kochten meer dan 5.000 bedrijven een cadeaubon bij Cadeaukaart.nl.

Wat vinden anderen van Cadeaukaart.nl?

 
MET ggz
“De service van Cadeaukaart.nl is snel en accuraat. We waren op zoek naar een cadeaukaart die breed ingezet kan worden en met de VVV Dinercheque hebben we een cadeau gevonden dat past bij verschillende gelegenheden en prijsklassen.”

Marion Welp – MET ggz
Amsterdam Arena
“Wij hebben de cadeaukaart aan onze medewerkers gegeven om hen te bedanken voor hun inzet voor de Amsterdam ArenA na een druk voetbal en concertseizoen. Het idee voor een cadeaukaart werd geboren op dinsdagochtend, door de supersnelle medewerking en levering van Cadeaukaart.nl konden wij de cadeaukaarten al op donderdag aan onze medewerkers overhandigen! Enthousiaste reacties van alle medewerkers, het idee om bij je favoriete (web)winkel iets te kunnen kopen viel goed in de smaak. De keuze is enorm en daarom zit er voor iedereen wel iets bij! Een ideaal cadeau voor bedrijven.”

Maaike van der Horst – Amsterdam Arena
tracking pixel