Schenk een cadeaukaart aan jouw personeel of relaties

Ben je op zoek naar leuk en origineel cadeau voor personeel of relaties? Schenk dan een onvergetelijke cadeaukaart! Met onze diverse cadeaukaarten zit het juiste zakelijke geschenk er altijd tussen. Bovendien bieden wij je een snelle en persoonlijke service.

Als zakelijke klant kun je jouw cadeau precies vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld je logo op de passen laten drukken. Daarnaast kunnen zakelijke klanten op factuur bestellen en achteraf betalen. Dit is wel zo makkelijk! Wil je jouw werknemers wat ontspanning bieden? Geef dan een weekendje weg of dagje sauna. Wil je belangrijke klanten of relaties bedanken? Dan is een avondje theater of een lekker etentje wellicht zeer welkom. Neem overigens gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Bekijk onze cadeaukaarten

Vraag een offerte aan
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van € 10,- tot 150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Cadeaukaaart.nl personalisatie

Personaliseren

Zorg ervoor dat niemand vergeet van wie ze het mooie cadeau hebben gekregen! Personaliseer je geschenk met een persoonlijke boodschap of flesje wijn. Je kunt ook je bedrijfslogo of een andere afbeelding op de pasjes laten drukken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Ons team staat voor u klaar!
Cadeaukaart.nl team

Mail ons via zakelijk@cadeauconcepten.nl en ontvang een offerte binnen een uur!

Keuze Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart van Cadeaukaart.nl is een uiterst geschikt zakelijk cadeau! De ontvanger kiest dan namelijk zelf welke cadeaukaart hij of zij graag wil hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Keuze uit 150+ cadeaukaarten
  • Dineren, uitjes, shoppen en nog veel meer
Cadeaukaart.nl keuze
Cadeaukaarten als incentive

Heeft u wel eens gedacht aan het geven van een cadeaukaart als incentive?

Zo kunt u bijvoorbeeld een cadeaukaart inzetten om uw personeel te motiveren en betrokken te laten voelen bij uw bedrijf. Het is ook leuk om een cadeaukaart aan te bieden als extraatje bij uw product, om klanten te trekken. Of organiseer een winactie om bekendheid te genereren.

Zo is er van alles te bedenken! Neem gerust contact op voor tips.

Contactgegevens