Volop Pinksterplezier

03 mei 2024

Na Pasen en Hemelvaart staat ons ook nog Pinksteren te wachten. Daarna is het even over met de vrije dagen en dat betekent extra genieten van het komende Pinksterweekend dat dit jaar op 19 en 20 mei valt. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind!

Het Pinksterweekend leent zich er bij uitstek voor om een festivalletje te pakken, een hotel te boeken of bijvoorbeeld een dierentuin te bezoeken. Weet jij wel iemand die je blij kunt maken met leuke activiteiten tijdens de Pinksterdagen? Dan hebben wij vast vijf cadeaukaarten uitgezocht waarmee niemand zich hoeft te vervelen! 

1. Festival Cadeaukaart

Het festivalseizoen is gelukkig weer van start. Bijna elke week is er in Nederland een festival te vinden waar je kunt rekenen op gezelligheid en lekkere muziek. Met de Festival Cadeaukaart kan de ontvanger naar de (online) ticketbalie snellen en kaartjes kopen voor zijn of haar favoriete festival. Door de keuze uit meer dan 1000 festivals, moet er een geschikt feestje tussen staan. Wij denken dat het nog lastig wordt om een keuze te maken…

2. Dagje uit Cadeaukaart

Een ultieme belevenis cadeau geven? Dan zeggen wij: Dagje uit Cadeaukaart! Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen uit meer dan 40 verschillende uitjes. Een museum, dierentuin of pretpark? Het kan allemaal. Maar je ogen uitkijken tijdens een rondvaart over de Amsterdamse grachten is ook een optie. Kortom: voor iedereen is er een activiteit te vinden die van deze Pinksterdagen een topweekend maakt!

3. Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Vorig jaar konden we genieten van droge en aangenaam warme Pinksterdagen. Hopelijk is dat dit jaar weer zo. Wat is er nou leuker dan een nieuwe stad ontdekken onder een strakblauwe hemel? Geef daarom Weekendjeweg.nl Cadeau Card en de ontvanger kan kiezen uit meer dan 1000 hotels en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Er zit voor iedereen wel een leuke bestemming bij en reserveren gaat heel eenvoudig. Het enige wat de ontvanger daarna nog hoeft te doen is de koffer te pakken en maximaal te genieten! 

4. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Ga je een cultuurliefhebber verwennen met een uitje tijdens Pinksteren? In dat geval is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart precies wat je zoekt. Met deze cadeaukaart kunnen entreetickets voor uiteenlopende voorstellingen en culturele gelegenheden door heel Nederland worden gekocht. Dit lukt zowel aan de kassa als online via Eventim of NTK! bij een van de talloze theaters, musea en monumenten. Dat wordt cultureel genieten geblazen tijdens het Pinksterweekend!

5. Diner Cadeau

Als je de voordeur achter je dicht kan trekken en niet hoeft na te denken over wat je ’s avonds uit de pan moet toveren, voelt dat als een minivakantie. Met Diner Cadeau op zak kan de ontvanger kiezen uit één van de 3250 restaurant in Nederland! Met deze cadeaukaart, die al meerdere malen in de prijzen is gevallen, kan iemand zelf bepalen waar hij of zij voor lunch, diner of high tea neerstrijkt tijdens de Pinksterdagen!

Gezellige cadeaukaarten

Op zoek naar nog meer cadeaukaarten waarmee je iets leuks kan doen tijdens het Pinksterweekend? Bekijk hier ons hele assortiment.