Wonderbox - Cadeaubon Hotel

Wonderbox - Cadeaubon Hotel

  • Voor een droomovernachting op een locatie naar keuze!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De Cadeaubon Hotel van Wonderbox is een heel veelzijdig cadeau waar de gelukkige ontvanger letterlijk alle kanten mee op kan. Hij of zij kiest uit maar liefst 7500 verschillende hotelbelevenissen! Een heerlijke wellnessovernachting, een actief stedentripje of een avontuurlijke overnachting in een bijzondere accommodatie, zoals een boomhut of kasteel. Alles is mogelijk! Waar de voorkeur ook naar uitgaat, met de Cadeaubon Hotel geef je iemand een droomovernachting cadeau!
Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Hotel te koop?

De Wonderbox - Hotel cadeaubon biedt een onvergetelijk weekendje weg in een hotel naar keuze. Bestel snel en eenvoudig op cadeaukaart.nl. Plaats je bestelling voor 17.00 uur en het word dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast is het in een feestelijke cadeaubox verpakt, een extra verpakking is dus niet meer nodig. 

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Hotel te besteden?

Met de Wonderbox - Cadeaubon Hotel geef je de vrijheid om een ideale hotelervaring te kiezen, variërend van een romantisch kasteelweekend tot een ontspannende spahotelvakantie. Kies uit een breed scala aan hotels in Nederland en heel Europa, van 3 tot 5 sterren. Ontdek het aanbod op de Wonderbox website en bezorg de ontvanger een onvergetelijke ervaring.

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Hotel?

Registreer je Wonderbox - Cadeaubon Hotel op de Wonderbox website door je unieke code in te voeren. Kies vervolgens uit 7500 belevenissen, filter op locatie, datum en budget. Controleer de beschikbaarheid van de overnachting en reserveer telefonisch of online bij de locatie. Bij aankomst, toon je e-ticket geprint of digitaal. En geniet van je verblijf!

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Hotel geldig?

De Wonderbox - Cadeaubon Hotel is geldig gedurende 3 jaar en 3 maanden vanaf de uitgiftedatum.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Hotel?

De Wonderbox - Cadeaubon Hotel heeft een vaste waarde van €75,00 euro. Benieuwd of er nog saldo op staat? Bekijk je saldo dan op de Wonderbox-website.