VVV Lekker & Weg
VVV Lekker & Weg
Cadeaupakketten

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

  • Te besteden bij restaurants, hotels, attractieparken, musea, sauna’s en meer!

  • Een onvergetelijk cadeau voor iedere gelegenheid!

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geef je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau! De gelukkige ontvanger kiest zelf waar hij of zij de cadeaukaart aan besteed. Lekker eten in een goed restaurant, gezellig borrelen in een leuk café of heerlijk overnachten in een top hotel. Maar dat is nog niet alles, de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart kan ook besteed worden aan een leuk dagje uit, zoals een museum, attractiepark, dierentuin of sauna. Met deze cadeaukaart zijn de mogelijkheden eindeloos! Bestel ‘m nu en je hebt gegarandeerd een geslaagd cadeau in huis!

Deze cadeaubon is in delen te besteden tot 3 jaar na uitgifte. En is zowel fysiek als online te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaukaart.nl kun je eenvoudig en snel de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart bestellen. Selecteer een bedrag tussen €10 en €150, kies (optioneel) een passende verpakking voor de gelegenheid en voeg een persoonlijke boodschap toe om het cadeau extra speciaal te maken. Bestelling geplaatst op een werkdag vóór 17.00 uur? Word dezelfde dag verzonden!

Waar is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart te besteden?

De Lekker & Weg Cadeaukaart van VVV is geldig bij meer dan 17.000 locaties door heel Nederland, variërend van restaurants tot pretparken. Er is altijd iets leuks te vinden! Verken hier het volledige aanbod.

Hoe werkt de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?

De kaart is geldig bij meer dan 17.000 partners in Nederland, zowel online als offline.

Online:
1. Ga naar vvvcadeaukaarten.nl en selecteer je cadeaukaart.
2. Kies tussen inwisselen voor een andere kaart of directe investeringen bij de webshop.
3. Voeg de kaart toe aan je winkelmandje in de webshop of gebruik deze tijdens het afrekenen op locatie.
4. Het bedrag wordt automatisch afgetrokken van het saldo op de kaart, met het resterende saldo beschikbaar voor later gebruik.

Offline:
1. Bezoek een van de 17.000 partners in Nederland.
2. Kies je items en toon je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart bij het afrekenen.
3. Het bedrag wordt automatisch verrekend met het saldo op de kaart, met het resterende saldo beschikbaar voor later gebruik.

Hoe lang is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geldig?

Na aanschaf blijft de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart minstens 3 jaar geldig.

Welk saldo staat er op mijn VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?

Check snel je VVV cadeaukaart saldo op vvvcadeaukaarten.nl. Voer je 19-cijferige kaartnummer en pincode in en bekijk direct je saldo.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart cadeau geven

In onze hectische levens hebben we allemaal wel eens behoefte aan ontspanning in de vorm van een leuk uitje. Of het nu gaat om een dagje naar de sauna, een gezellige avond uiteten, een dag vol plezier in een pretpark, of een overnachting in een luxe hotel, iedereen verdient het om af en toe eens verwend te worden. Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart zet je iemand echt in het zonnetje! Deze cadeaukaart is de vernieuwde versie van de oude VVV Lekkerweg Cadeaukaart en biedt nóg meer bestedingsmogelijkheden. Zo kan de ontvanger kiezen uit diverse hotels, restaurants, musea, sauna’s, attractieparken, dierentuinen en nog veel meer! Deze cadeaukaart bestel je snel en gemakkelijk bij cadeaukaart.nl en is geldig tot 3 jaar na uitgifte.