Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Weekendjeweg.nl Cadeau Card

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 29 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Op zoek naar een cadeau dat geschikt is voor elke gelegenheid? Kies dan voor de Weekendjeweg.nl Cadeau Card! De ontvanger kan zelf kiezen waar hij/zij de kaart zal besteden en heeft hierbij keuze uit o.a. bekende ketens als Van der Valk Hotels & Restaurants en Centerparcs. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na aankoop.
Te verzilveren op weekendjeweg.nl en bungalows.nl.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards in te leveren voor één boeking?

In principe kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards gebruiken voor één boeking, tenzij anders vermeld. Of het mogelijk is om meerdere cadeau cards te verzilveren, hangt af van waar je de cadeau card hebt aangeschaft.
• Wanneer je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hebt gekocht via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij een van onze verkooppunten in de retail, heb je de mogelijkheid om meerdere cadeau cards in te leveren voor een boeking.
• Wanneer je de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aanschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, kun je slechts één cadeau card per boeking inwisselen. Deze voorwaarde wordt duidelijk vermeld op de website van de partner voordat je de cadeau card aanschaft, evenals in de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Echter is het wel mogelijk om deze digitale cadeau card te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bijvoorbeeld VVV), of een kortingsbon.