Weekendjeweg.nl Cadeau Card
Weekendjeweg.nl Cadeau Card
Cadeaupakketten

Weekendjeweg.nl Cadeau Card

  • De leukste trips in Nederland en buitenland

  • Te besteden op weekendjeweg.nl en bungalows.nl

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een cadeau dat geschikt is voor elke gelegenheid? Kies dan voor de Weekendjeweg.nl Cadeau Card! De ontvanger kan zelf kiezen waar hij/zij de kaart zal besteden en heeft hierbij keuze uit o.a. bekende ketens als Van der Valk Hotels & Restaurants en Centerparcs. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na aankoop.
Te verzilveren op weekendjeweg.nl en bungalows.nl.

Veelgestelde vragen

Waar is Weekendjeweg.nl Cadeau Card te koop?

Bestel jouw Weekendjeweg.nl Cadeaukaart gemakkelijk online op cadeaukaart.nl. Kies uit een waarde tussen de €10 en €150, zo is er voor elk budget een geschikte kaart beschikbaar is. Plaats je bestelling vóór 17.00 uur en jouw cadeau wordt nog dezelfde dag verzonden.

Wil je het cadeau nog persoonlijker maken? Kies dan uit onze leuke verpakkingsopties en voeg een speciale boodschap toe. Zo laat je de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt.

Waar is Weekendjeweg.nl Cadeau Card te besteden?

Je hebt de keuze uit meer dan 1.000 hotels en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland, zo is er voor ieder wat wils. Ontdek het uitgebreide aanbod op Weekendjeweg.nl.

Hoe werkt Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Om je cadeaukaart te verzilveren, ga je naar Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl en doorloop je de volgende stappen: Kies een hotel en datum voor je verblijf, en klik op "Boeken". Vul je persoonlijke gegevens in + kaartnummer en de pincode van je cadeaukaart. De waarde van je cadeaukaart wordt bij het afrekenen in mindering gebracht (afhankelijk van het hotel), en bevestig je reservering.

Is het mogelijk om meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards in te leveren voor één boeking?

In principe kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards gebruiken voor één boeking, tenzij anders vermeld. Of het mogelijk is om meerdere cadeau cards te verzilveren, hangt af van waar je de cadeau card hebt aangeschaft.
• Wanneer je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hebt gekocht via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij een van onze verkooppunten in de retail, heb je de mogelijkheid om meerdere cadeau cards in te leveren voor een boeking.
• Wanneer je de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aanschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, kun je slechts één cadeau card per boeking inwisselen. Deze voorwaarde wordt duidelijk vermeld op de website van de partner voordat je de cadeau card aanschaft, evenals in de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Echter is het wel mogelijk om deze digitale cadeau card te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bijvoorbeeld VVV), of een kortingsbon.

Hoe lang is Weekendjeweg.nl Cadeau Card geldig?

Weekendjeweg cadeaukaart is 3 jaar geldig na aankoop.

Welk saldo staat er op mijn Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Controleer eenvoudig je saldo op weekendjeweg.nl onder de optie 'saldo check'. Vul je kaartnummer en pincode van de kaart in, en het saldo wordt direct weergegeven.