VIER OOK EENS INTERNATIONALE CAPS LOCK DAG!

24 juni 2024

Het bestaat echt: INTERNATIONALE CAPS LOCK DAG. Op vrijdag 28 juni brengen we een ode aan de HOOFDLETTER. Deze feestdag is eigenlijk een onlinegrap die tweemaal per jaar voorbijkomt. Lees je deze blog te laat? Geeft niks, want op 22 oktober kunnen we ook ‘genieten’ van Internationale Caps Lock Dag. Om helemaal in de sfeer te blijven van deze dag hebben we VIJF KAPITALE(N) CADEAUKAARTEN UIT ONS ASSORTIMENT voor je uitgezocht. Wie ga jij verwennen met een grootse cadeaukaart? 

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Klein van stuk, maar groot van inhoud: de Keuze Cadeaukaart! Deze kan de ontvanger zelf naar wens inwisselen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten. Wat dacht je van IKEA Cadeaukaart, HEMA, ICI PARIS XL Gift Card, VVV Cadeaukaart, H&M of de GAMMA Cadeaukaart? De mogelijkheden zijn zo uiteenlopend, dat er voor IEDEREEN wel een favoriet bij zit! 

2. Diner Cadeau

Diner Cadeau valt ook groot te noemen, want deze topper is maar liefst zeven keer op rij uitgeroepen tot de Giftcard van het Jaar! Dat is niet voor niets, want met deze cadeaukaart kun je terecht bij meer dan 3250 aangesloten restaurants voor een lekkere lunch, high tea of diner. De locaties vind je door het hele land, dus er zit er altijd eentje in de buurt. Wie ga jij blij maken met dit smakelijke cadeau?

3. bol.com cadeaukaart

bol.com is zo groot, dat hun slogan zelfs is: de winkel van ons allemaal. Iedereen kan naar hartenlust shoppen in het ruime assortiment van deze webwinkel. En dat wordt nog leuker als je de bol.com cadeaukaart op zak hebt! Er zijn meer dan 36 miljoen artikelen tegen scherpe prijzen te vinden in de online winkel: van elektronica en boeken tot keukengerei en mode. Als het nu nog niet lukt om iets moois te scoren, dan weten wij het ook niet meer!

4. Hotelgiftcard

Iemand een cadeau doen waaraan ENORME herinneringen worden overgehouden? Kies dan voor de Hotelgiftcard. Deze kun je verzilveren bij meer dan 600.000 aangesloten locaties die zich bevinden over de hele wereld. Vakantieparken, hostels, cruises, lodges, chalets, resorts, campings: de keuze is reuze. Er zit altijd een optie tussen waarvan iemand zo snel mogelijk zijn koffer wil inpakken om lekker weg te gaan. En daar te genieten met een hoofdletter G!

5. Coolblue Cadeaukaart

Coolblue mag natuurlijk ook niet ontbreken in ons rijtje van kapitale cadeaukaarten. Met de Coolblue Cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar slag slaan in het gigantische assortiment van het kolossale e-commercebedrijf. Bij Coolblue doen ze alles voor een glimlach. Bezorg jij de eerste glimlach door deze leuke, veelzijdige cadeaukaart aan je grootste vriend of vriendin te geven?

De grootste cadeaukaarten

Natuurlijk zijn eigenlijk alle cadeaukaarten uit ons assortiment MEGA te noemen. Wil je weten welke dat allemaal zijn? Klik dan hier!