Maak je tuin zomerklaar!

27 mei 2024

De zomer staat voor de deur, dus onze tuintjes moeten er weer pico bello bij liggen. Waarschijnlijk ga je hier weer meer tijd doorbrengen en dan is het nou eenmaal gezelliger om tussen de vrolijke bloemetjes te zitten, dan dat je omringd bent door overwoekerend onkruid.

Wie gun jij een stralende tuin? Help hem of haar een handje door een van de onderstaande cadeaukaarten te geven. Hiermee kun je het groen onder handen nemen, een nieuwe plant aanschaffen maar ook een nieuwe loungeset of bijvoorbeeld een buitentuinkleed scoren. Lang leve het zomerse buitenleven!

1. Nationale Tuinbon

Groen is goed voor het welzijn én voor de gezondheid. Met de Nationale Tuinbon geef je dus eigenlijk zowel een mooi als gezond presentje, want hiermee kan de ontvanger bloemen, planten, tuinaccessoires en meer aanschaffen. Dat kan bij 125+ aangesloten tuincentra, dus slagen lukt altijd. Je maakt deze groene cadeaukaart extra speciaal door er een persoonlijke boodschap en feestelijke verpakking aan toe te voegen.

2. VTwonen Cadeaukaart

Wie trakteer jij op de VTwonen Cadeaukaart? Hiermee kan de ontvanger iets decoratiefs of praktisch uitkiezen op vtwonen.nl. Op de website kun je per ruimte shoppen en ‘tuin’ en ‘balkon’ zijn daar twee voorbeelden van. Denk aan hangmatten, terrasverwarmers, vogelhuisjes, pizzaovens, kussenboxen en bladblazers. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de webshop van VTwonen. Met deze cadeaukaart creëert iedereen zonder twijfel de ideale plek voor de zomer.

3. Karwei Cadeaukaart

Moet er nog een klus(je) geklaard worden in de tuin? Geef dan een duwtje in de goede richting met de Karwei Cadeaukaart. Bouwartikelen, verlichting, tuinartikelen: Karwei heeft het allemaal. Je kunt de cadeaukaart inleveren in de fysieke winkels, maar ook in de webshop. Op hun website vind je zelfs een buitencatalogus die ontzettend veel inspiratie biedt voor wie nog op zoek is naar de ideale tuin. Als je nog geen zin had in het buitenleven, dan heb je het daarna wel!

4. Wehkamp Cadeaukaart

De webwinkel die ons nooit teleurstelt is Wehkamp. Ook hier kun je lekker shoppen voor tuinspullen, dus de Wehkamp Cadeaukaart is zeker een welkome verrassing voor elke ontvanger. Die vindt er de standaard spullen als kussens, parasols en tuinhaarden, maar ook zwembaden, trampolines en speeltoestellen. En als je nog op zoek bent naar een jacuzzi voor de zwoele zomerdagen, dan ben je bij Wehkamp ook aan het juiste adres…

5. Topbloemen Cadeaukaart

Heeft iemand net de tuin opnieuw ingericht, maar staan de borders er nogal leeg bij? Met de Topbloemen Cadeaukaart breng je daar snel verandering in. De ontvanger kan met deze cadeaukaart niet alleen kiezen voor een fraai boeket, maar ook voor mooie planten en leuke kweektuintjes, zoals die voor muntthee, zonnebloemen en vergeet-mij-nietjes. De cadeaukaart kan zowel online als bij een van de deelnemende bloemisten van Topbloemen.nl ingewisseld worden. Niet alleen de ontvanger, maar ook de tuin fleuren er vanop! 

Zomerse cadeaukaarten

Niet alleen de tuin of het balkon kan een make-over voor de zomer gebruiken, maar wijzelf en ons huisinterieur ook. Gelukkig hebben we daarvoor ook genoeg cadeaukaarten in ons ruime assortiment dat je hier bekijkt.