Wie laat jij culinair genieten?

17 juni 2024

De tijd van vorstelijke terrasbezoeken, lekker barbecueën en gezellig drankjes nuttigen in de tuin is weer aangebroken. Niks fijner dan onder een zonovergoten hemel genieten van een smakelijk hapje en drankje. Hopelijk worden we komende periode getrakteerd op talloze zwoele zomeravonden!

Ken je iemand die ook zo houdt van lekker uit eten gaan, van een terrasje pakken of op en top culinair genieten? Wij hebben vijf cadeaukaarten geselecteerd waarmee je deze persoon pas écht laat genieten! Kom maar op met die gezelligheid buiten de deur!

1. Diner Cadeau

Ga je iemand trakteren die zo nu en dan graag een terrasje pikt? Ga dan voor Diner Cadeau! Bij deze cadeaukaart zijn meer dan 3250 restaurants aangesloten, dus er moet een terras zijn waar hij of zij graag even neerstrijkt. Aansluitend smullen van een lekkere lunch of diner is geen probleem. Wist je dat Diner Cadeau maar liefst zeven keer is uitgeroepen tot de Giftcard van het Jaar? 

2. Thuisbezorgd Cadeaukaart

Lekker aan het relaxen in de tuin? Dan heeft niemand meer zin om nog uitgebreid te kokkerellen. En met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart hoeft dat ook niet. Hiermee kan de ontvanger namelijk kiezen uit duizenden fantastische restaurants die thuisbezorgen. Van de traditionele Nederlandse keuken tot internationale gerechten. Wat de trek ook is, met deze cadeaukaart wordt elke honger gestild!

3. Wijn Cadeaukaart

Als je een wijnliefhebber gaat verrassen dan moet je onbetwist voor de Wijn Cadeaukaart gaan. Hiermee heeft de ontvanger de keuze uit honderden topwijnen. Dan hoef je zelf niet te bepalen of rood, wit, rosé of mousserend het meest in de smaak zal vallen, want dat mag de ontvanger lekker zelf beslissen. Met deze cadeaukaart geef je altijd de juiste wijn en dat… is fijn!

4. NR1 Dineren op het strand

eerlijk eten met uitzicht op zee: het klinkt alsof het leven niet beter kan worden. Met Dineren op het strand geef jij iemand zo’n aangenaam moment. Met deze cadeaukaart kan de gelukkige ontvanger met de voeten in het zand genieten van bijvoorbeeld een mosselpan of een vers gevangen vis bij één van de aangesloten strandrestaurants die Nederland rijk is. Do we need to say more?

5. Verskadokaart

Het is pas écht op en top culinair genieten met vers brood, vlees, fruit, vis en kaas. Natuurlijk afkomstig van de speciaalzaak! Geef Verskadokaart aan een heuse fijnproever en de dame of heer in kwestie kan zijn of haar slag slaan bij onder andere Délifrance, Kwalitaria, Ru-Vis, Meesterbakker Uljee, Van ’t Oever en De échte Groenteman. De cadeaukaart is verkrijgbaar in een vaste waarde van €10. Bestel je hem op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij hem dezelfde dag nog.

Culinaire cadeaukaarten

We hebben nog veel meer cadeaukaarten in ons assortiment waar iedereen mee kan smullen. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan snel hier.