Vier de zomer!

10 juni 2024

We waren al bijna vergeten hoe ze eruitzag, maar gelukkig komt de zon weer steeds vaker tevoorschijn. De koperen ploert is onlosmakelijk verbonden met een zomers gevoel en daar worden we heel blij van, want het betekent dat we weer lekker buiten kunnen genieten. Heb jij ook de zomer in je bol en wil je dit aangename seizoen ook voor anderen in stijl inluiden? Doe dat dan met deze cadeaukaarten, waarmee je ontvangers blij kunt maken met nieuwe badmode, een dagje uit, een verkoelend ijsje of een nachtje weg! 

1. Hunkemöller Cadeaukaart

Hunkemöller heeft niet alleen fijne ondermode en sexy lingerie in het assortiment, maar ook badmode waarin je op en top kunt flaneren langs het strand of zwembad. Bikini’s, badpakken, pareos, sarongs: met elk figuur en in alle maten ben je aan het juiste adres bij deze (web)winkel. Geef iemand daarom de Hunkemöller Cadeaubon zodat ze zelf lekker kan rondneuzen in het uitgebreide assortiment en iets uit kan kiezen waarmee ze helemaal klaar is voor de zomer!

2. Dagje Uit Cadeaukaart

Een dag eropuit wordt nét iets leuker als dat onder een zonovergoten hemel is. Dit is de tijd van het jaar om iemand te verrassen met de Dagje Uit Cadeaukaart. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen uit meer dan 40 verschillende uitjes. Een dagje dierentuin, pretpark of genieten van een rondvaart door de grachten? Het kan allemaal, dus bestel ‘m snel. Als je dat op werkdagen voor 17.00 uur doet, dan verzenden wij hem dezelfde dag nog!

3. IJssalonbon

Niks is beter dan een verkoelend ijsje op een snikhete zomerdag. Of je nu groot of klein bent: een ijsje kan altijd! De IJssalonbon is dus geschikt voor ontvangers van elke leeftijd. Deze cadeaukaart kan worden ingewisseld bij verschillende ijssalons. Hiermee maak je zeker vrienden, want zeg nou zelf: jij wilt toch ook het liefste een cadeaukaart krijgen waarvan je gaat watertanden? 

4. Nationale Golfbon

Wie slaat er graag een balletje op de golfbaan? Of zou deze sport graag onder de knie krijgen? Of wie wil jij juist kennis laten maken met de golfsport? In alle gevallen is de Nationale Golfbon het golfcadeau bij uitstek. Deze cadeaukaart is geschikt voor zowel beginners als ervaren golfers en kan worden besteed bij meer dan 50 golfbanen voor greenfee of golflessen. Ook kun je terecht bij de (online) RS Golfshop voor de mooiste golfartikelen. Hup, pak die golfclubs en werk aan die lage handicap!

5. Reis Cadeau

Als je iemand wilt verrassen die wel een nachtje, weekend of weekje weg kan gebruiken, kies dan voor Reis Cadeau. De ontvanger kan hiermee kiezen uit hotels, vakantieparken, bungalows en vakantiehuizen in Nederland en nog 16 andere Europese landen. Boeken, inpakken, wegwezen en herinneringen maken voor in de boeken! Je geeft deze reislustige cadeaukaart nóg leuker als je `m vrolijk laat inpakken en voorziet van een persoonlijke boodschap.

Zomerse cadeaukaarten

Natuurlijk hebben we nog veel meer cadeaukaarten die perfect passen bij de zomer. Welke dat zijn? Dat zie je hier