Top-5 duurzame cadeaukaarten

22 mei 2023

Je hoort het woord telkens weer vallen: ‘duurzaamheid’. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om duurzaam bezig te zijn in het dagelijks leven. Duurzaam leven betekent dat je bewust omgaat met de spullen en energie die je gebruikt en nadenkt over de keuzes die je maakt. En dat kan gewoon op een fijne en comfortabele wijze!

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een duurzaam cadeau? Iets waar hij of zij lang plezier aan beleeft, maar wel met zo min mogelijk impact op de natuur en het milieu. We hebben cadeaukaarten voor je uitgekozen waarmee je niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de wereld om je heen!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Duurzamer kan niet, want met de Keuze Cadeaukaart geef je een cadeau dat altijd van pas komt en niet onderin de kast belandt! Met de Keuze Cadeaukaart geef je 200 cadeaukaarten in 1. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen voor een cadeaukaart waarmee hij of zij niet alleen zichzelf, maar ook de natuur tevredenstelt. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van cadeaukaart.nl. Zo wordt ieder cadeau geheid een succes!

2. Nature's Gift Cadeaukaart

Met een Nature's Gift Cadeaukaart shop je honderden duurzame cadeaus. De ontvanger kan kiezen van interieuritems en fashion tot aan natuurlijke verzorging en verrassende uitjes in de vrije natuur. Denk bijvoorbeeld aan een eco-wellnesspakket, biologische wijnen, honing van lokale imkers of een workshop natuurfotografie. Ga jij ook het liefst voor duurzaam? Bestel dan de Nature’s Gift Cadeaukaart. Kortom: een cadeautje waar de planeet ook blij van wordt.

3. Ekoplaza Cadeaukaart

Wil je iemand de lekkerste biologische producten cadeau geven? Doe het in de vorm van de Ekoplaza Cadeaukaart! Bij Ekoplaza is alles vers en staan bodem, plant en dier voorop. En daar krijg je veel lekkers voor terug. Bij Ekoplaza kan de ontvanger met een goed gevoel en een gerust hart boodschappen doen. Deze giftcard, te besteden in alle Ekoplaza-winkels, zal dus zeker in de smaak vallen!

4. Holland & Barrett Cadeaubon

Verras een ander met de Holland & Barrett Cadeaubon die te besteden is aan prachtige, natuurlijke beauty- en gezondheidsproducten. Met de giftcard kan de ontvanger bij alle winkels van Holland & Barrett shoppen, specialist in natuurlijke gezondheid. Met ruim 200 winkels in Nederland mag deze bekende keten zich met recht een van de meest toonaangevende retailers noemen op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding. Natuurlijk uit de tuinen van Holland & Barrett!

5. Sustainable Fashion Gift Card

Houdt de ontvanger zich graag bezig met duurzaamheid én met modetrends? Kies dan zonder twijfel voor de Sustainable Fashion Gift Card. Met dit cadeau heeft hij of zij keuze uit meer dan 80 (web)winkels, belevenissen en circulaire merken. Je kunt niet alleen kleding kopen, maar ook lenen, maken of beleven. Volg een kledingworkshop of ontmoet style coaches die helpen bij het creëren van een milieuvriendelijke droomgarderobe. De cadeaukaart is onder andere te besteden bij het eerlijke tassenlabel MYoMY, de duurzame webshop AWEAR, kledingbibliotheek Lena the Fashion Library en MUD Jeans. Daarnaast kan de giftcard worden ingewisseld voor kledingworkshops bij De Steek of de Naaierij.

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?