Haal het voorjaar in huis

11 april 2023

De klok is een uur vooruitgegaan, dus de lente lonkt. De bomen en struiken kleuren groen en bloemen en blaadjes groeien en bloeien. En daar worden we vrolijk van! Daarom is dit het ideale moment om je huis tot een licht en fris voorjaarspaleisje om te toveren.

Wie gun jij ook een frisse woonkamer of een fleurige tuin met bloemetjes en geef je een cadeaubon? Om je een eindje op weg te helpen hebben we een paar cadeaukaarten opgezocht waarmee je een big smile op het gezicht van de ontvanger bezorgt!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Met de veelzijdige Keuze Cadeaukaart bepaalt de ontvanger zelf wat te doen. Met deze cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van Cadeaukaart.nl. Ga je voor een mooie bos bloemen, een nieuw servies voor in de tuin of een stoere barbecue? De ontvanger kan de cadeaukaart onder andere inwisselen voor een Topbloemen Cadeaukaart, fonQ Giftcard en Wehkamp Cadeaukaart. De keuze is reuze! Bestel 'm nu en maak iemand blij met dit praktische cadeau. 

2. Huis & Tuin Cadeau

Is hij of zij dol op inrichten, klussen en/of tuinieren? Dan schiet je met Huis & Tuin Cadeau absoluut in de roos! De gelukkige ontvanger kan terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals Hornbach, Rivièra Maison, Trendhopper en Blokker, maar ook online warenhuis Wehkamp behoort tot de keuzemogelijkheden. Ook voor iemand die gaat verhuizen is dit een cadeaukaart die goed van pas komt. Geef dus nu Huis & Tuin Cadeau, dé giftcard van het jaar 2019 en 2020, en verras iemand met dit veelzijdige geschenk.

3. Klus Cadeau

Zoek je een cadeaukaart voor iemand die twee rechterhanden heeft? Ga dan voor Klus Cadeau, een cadeaubon voor de echte doe-het-zelver. Deze cadeaukaart is te besteden bij grote bouwmarkten als de Hornbach en Praxis, maar ook bij speciaalzaken als De Verfzaak, De Isolatieshop en LEDdirect. Ongeacht of de klusser nou op zoek is naar gereedschap of materiaal: met deze handige cadeaubon kan de klus worden geklaard.

4. Nationale Tuinbon

De Nationale Tuinbon is het groenste cadeau van Nederland. Hiermee koop je alles wat je wenst voor je tuin, terras of balkon! De ontvanger kan zelf bepalen waar hij of zij het perfecte tuincadeau kan scoren. Deze cadeaubon is namelijk te besteden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier & Tuinland. Bestel nu vanaf €10. 

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Ken je een semi-prof klusser die je hier blij mee kunt maken of ken je iemand die binnenkort gaat verhuizen en wel wat hulp kan gebruiken? Bekijk dan hier het overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!