Top 5 voor de beste vader ter wereld!

05 juni 2023

De ene vader is handig, de andere heeft groene vingers en weer een ander kan zo lekker koken dat je altijd aan mag schuiven. Is jouw vader er één uit duizenden? Vergeet `m dan niet op zondag 18 juni, want dan is het Vaderdag!

Natuurlijk is Vaderdag niet de enige dag waarop je je vader in het zonnetje kunt zetten. Als jij zo’n topvader hebt kun je dat niet vaak genoeg tegen hem zeggen en hem soms extra verwennen met iets wat hij leuk, lekker of nuttig vindt. Geen inspiratie wat je hem kunt geven. We helpen jou – en je vader – graag!

1. Vind je lief Keuze Cadeaukaart

De meest toepasselijke cadeaukaart voor alle vaders? Dat is zonder twijfel de Keuze Cadeaukaart. En speciaal voor Vaderdag is er de ‘Ik vind je lief’ Keuze Cadeaukaart. Deze Keuze Cadeaukaart kan hij inwisselen voor 200+ andere cadeaukaarten en zo krijgt hij altijd wat hij graag wil. Als dat geen bedankje is waar hij blij van wordt!

2. MediaMarkt Cadeaukaart

Is je vader gek van gadgets en houdt hij van de nieuwste spielerei op het gebied van beeld en geluid? Dan is de keuze voor het ideale Vaderdagcadeau helemaal niet moeilijk. Met de MediaMarkt Cadeaukaart kan hij namelijk he-le-maal los gaan op het hele assortiment. Van elektronica en games, tot witgoed: hij zal er ongetwijfeld slagen!

3. Nationale Entertainment Card

Van muziek en games tot films en boeken: de Nationale Entertainment Cadeaukaart is er een uit duizenden (net als je pa) als het gaat om entertainment. Houd je vader van muziek of kan hij een goed boek wel waarderen? Zit hij het liefst tot diep in de nacht te gamen of films te kijken? Bestel dan zeker deze cadeaukaart als absoluut topcadeau voor zijn Vaderdag!

4. bol.com Cadeaukaart

In de winkel van ons allemaal vind je ook spullen voor ons allemaal. Dus ook voor je pa die zo’n brede smaak heeft dat een cadeau uitzoeken bijna onmogelijk is. De bol.com Cadeaukaart is dan ook perfect voor vaders die alles leuk vinden, maar die ook al veel hebben. Er is keuze uit meer dan 36 miljoen handige, leuke en nuttige cadeaus, dus hij slaagt er zeker!

5. Diner Cadeau

De liefde van de man gaat door de maag, dus welke vader wordt er nu niet blij van een avond lekker eten? Of hij nu van de Chinese, Italiaanse of Spaanse keuken houdt en of hij nu gaat voor vlees, vis of vegetarisch: met Diner Cadeau, dé cadeaukaart van het jaar, heeft hij keuze uit meer dan 3.000 restaurants in heel Nederland. Met een beetje geluk mag je gewoon gezellig mee!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

We hebben natuurlijk nog veel meer leuke cadeaukaarten om je (schoon)vader op Vaderdag mee te verblijden. Je vindt ze hier!