Top 5 cadeautjes voor BouwVak Bouwvakkers

02 augustus 2023

Het is bijna BouwVak en dat betekent dat bouwvakkers eindelijk van een welverdiende vakantie mogen genieten. Ken jij een bouwvakker die ook in de vakantie graag met zijn of haar handen werkt of alle vrije uurtjes in eigen huis of bij een ander aan het klussen is? Dan hebben wij een top 5 cadeautjes voor deze echte doe-het-zelvers!

Of ze nu advies geven tijdens een grote verbouwing, de handen uit de mouwen steken bij een kleine technische klus of wekenlang hun eigen huis aan het renoveren zijn: bouwvakkers zijn altijd handig om in de familie of vriendengroep te hebben. Er is niemand zo handig als een echte bouwvakker, dus die wil je zeker te vriend houden! Hoe? Door ze voor hun hulp te bedanken met één van onderstaande cadeaukaarten bijvoorbeeld!

1. Keuze Cadeaukaart

Een beetje bouwvakker pakt alle klussen aan. Precies daarom past de Keuze Cadeaukaart zo goed bij een bouwvakker, want deze cadeaukaart is net zo veelzijdig en is in te wisselen voor 200+ andere cadeaukaarten. Bijvoorbeeld voor een cadeaukaart voor doe-het-zelvers of voor een ontspannen activiteit na al het harde werken. Wedden dat jouw bouwvakker deze cadeaukaart wel kan waarderen?

2. Kluscadeau

Een echte techneut heeft nooit genoeg materiaal of gereedschap. Wil je een bouwvakker écht een passend cadeau geven? Dan is Kluscadeau er voor alle huis- en tuinprojecten die er nog liggen te wachten. De cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf-winkels, waar ongetwijfeld precies dàt gereedschap te koop is waarmee de klus geklaard kan worden!

3. Gamma Cadeaukaart

Een cadeaukaart die eigenlijk geen uitleg nodig heeft is de Gamma Cadeaukaart. De echte doe-het-zelvert kan niet zonder Gamma! Van boortjes en schroeven tot zaagmachines en bovenfrezen: noem het en ze verkopen het. En precies dat maakt de Gamma Cadeaukaart zo geliefd bij al die klussende bouwvakkers. De cadeaubon is natuurlijk ook te besteden aan tegels, lijm, hout, isolatie en alle andere materialen die er in de schappen liggen!

4. Huis & Tuin Cadeau

Echte handige Harry’s beperken zich niet tot klussen in huis, maar nemen ook graag de tuin onderhanden. Voor een nieuwe schutting, vlonder of een straatje ophogen draaien zij hun hand niet om en dan komt de Huis & Tuin Cadeau goed van pas. De cadeaubon is te besteden bij 2500+ woonwinkels en tuincentra. Zo kan niet alleen de schutting, maar ook die leuke (tuin)bank ermee gekocht worden!

5. Biercheque

Hard werken betekent hard ontspannen. Vooral als er tijdens de zomermaanden geklust wordt, gaat een lekker koud biertje er na een dag noeste arbeid in de warmte altijd wel in. Ken jij een bouwvakker die een biertje na werktijd wel kan waarden? Geef dan een Biercheque cadeau. De Biercheque is te bestellen van € 10 tot € 150 en als je `m op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, wordt `ie dezelfde dag nog verzonden!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

We hebben natuurlijk nog veel meer handige cadeaukaarten om die behulpzame bouwvakker mee te bedanken, je vindt ze hier