5x de leukste tips voor zomerse uitstapjes

31 juli 2023

Het is (bijna) zomervakantie en dus de perfecte tijd om er op uit te trekken en leuke dingen te ondernemen. Zoek je inspiratie? Ga bijvoorbeeld een nieuwe stad ontdekken, bijkomen in een wellnessresort of vertoeven in een gezellig bungalowpark in binnen- of buitenland.

We kunnen allemaal weleens een break van de dagelijkse routine gebruiken. Wie wil jij daarom een bijzondere beleving of een mooie (vakantie)herinnering cadeau doen? Wij hebben een aantal giftcards voor je uitgezocht, waarmee de ontvanger er even een momentje tussenuit kan gaan en zo kan genieten van een onvergetelijke ervaring!

1. Hotelgiftcard

Iemand verrassen met een mooi cadeau? Bestel dan snel de Hotelgiftcard! Met deze cadeaukaart boekt de ontvanger een hotel naar keuze uit meer dan 600.000 hotels en accommodaties die je vindt over de hele wereld. Een cruise, villa, lodge, cottage, resort en pension behoren ook tot de vele opties. De cadeaukaart is als fysieke kaart en als digitale voucher beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus dit cadeau zal met open armen worden ontvangen!

2. Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning… De Thermen Cadeau staat garant voor genieten en relaxen. Verras degene die jij liefhebt met een heerlijke dag in weldadige sauna’s en thermale baden. Een ontspannende massage of behandeling behoren ook tot de mogelijkheden. Dat is pas comfortabel bijkomen! Bestel de giftcard snel en verras hem of haar met een fijn ontspanmoment. Met Thermen Cadeau zit je altijd goed!

3. HotelCadeau

Ken je iemand die heel blij wordt van vakanties in een hotel? Zoek dan niet verder en ga voor HotelCadeau! Deze cadeaubon kun je online besteden op HotelSpecials.nl. Je kunt als gever zelf de waarde bepalen tussen de 10 en 150 euro. Vervolgens heb je keuze uit ruim 4000 hotels verspreid over maar liefst negen landen. Het aanbod van de hotels is reuze, dus het zal nog lastig worden om uit al het leuks een keuze te maken!

4. Reis Cadeau

Is de ontvanger hard toe aan een onderbreking van de dagelijkse sleur? Of verdient hij of zij een verrassingsreis? Dan is Reis Cadeau de perfecte giftcard om te geven. Je kunt deze cadeaukaart verzilveren bij Vacanceselect, Belvilla, Srprs.me, Bebsy, Fletcher Hotels, GoMunco, GiftForYou, BoerenBed, Rent-a-Tent en Wonderbox. Vast en zeker dat hier een geschikte optie tussen zit voor reislustige types!

5. Bungalows.nl Cadeau Card

Met de Bungalows.nl Cadeau Card geef je degene die jij wilt verrassen keuze uit een ruim aanbod vakantieparken in binnen- en buitenland. Op Bungalows.nl vind je meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa. Met de giftcard kan de gelukkige ontvanger zijn of haar ideale accommodatie uitkiezen. Bekende ketens als Topparken, Europarcs, Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot behoren tot de acceptanten. Geven, boeken en weg!

Bekijk al onze giftcards

Weet jij wel iemand die aan ontspanning toe is? Handig om te weten is dat we een heel groot assortiment cadeaukaarten bieden. Je kunt hier een kijkje nemen in het ruime aanbod.