5x swingende cadeautips voor liefhebbers van festivals

18 april 2023

Yes, het festivalseizoen is van start! Van begin april tot en met eind september is er elke week wel een ‘feestje in de buitenlucht’ te vinden. Lekkere beats, sfeer, gezelligheid en dansen: muziekliefhebbers staan al te trappelen om weer te swingen op de festivalweides.

Niet alleen het evenement zelf is leuk, maar ook de voorpret. Bijvoorbeeld je toegangsticket boeken of alvast het repertoire van de line-up beluisteren. Voor muziekliefhebbers, met wie je er graag op uittrekt, hebben we een aantal perfecte cadeaukaarten op een rijtje gezet. 

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Met de veelzijdige Keuze Cadeaukaart bepaalt de ontvanger zelf wat hij of zij kiest. Met deze cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1. Op zoek naar een nieuwe outfit waarmee je de show steelt, zonnebrandcrème of een trendy zonnebril voor tijdens een festival? Geen probleem! De gelukkige ontvanger kan de kaart onder andere inwisselen voor een cadeaukaart van Zalando, Etos of Zonnebril Cadeaubon. Bestel 'm nu en verras iemand met het cadeau dat altijd met open armen wordt ontvangen. 

2. Ticketmaster Cadeaukaart

Er wordt weleens gezegd dat een ervaring of belevenis het beste cadeau is om te geven. En dat gaat zeker op voor fervente festivalgangers! Verras iemand met een festival, goed concert of een sportevenement naar keuze met de Ticketmaster Cadeaukaart! Deze veelzijdige, digitale cadeaubon kan worden besteed aan allerlei verschillende events bij o.a. Ziggodome, AFAS Live, Ahoy en Melkweg. De cadeaukaart is te verkrijgen in verschillende waarden tussen de €10 en €150. 

3. Festival Cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor een rásechte festivalhopper? Stop dan met zoeken, want wij hebben ‘m voor je gevonden: de Festival Cadeaukaart! Via de uitgebreide festivalagenda kan de ontvanger kiezen uit de beste festivals in Nederland. Deze cadeaubon zorgt gegarandeerd voor succes bij degene die jij wilt verrassen!

4. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Geef de Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart cadeau! Dit is dé cadeaubon waarmee de ontvanger kan genieten van een cultureel uitje. Denk bijvoorbeeld aan concerten, musicals, toneel-, dans- of andere theatervoorstellingen, met de Nationale Kunst en Cultuurkaart is het allemaal mogelijk. Genieten van een buitenconcert met op de achtergrond een ondergaande zon lijkt ons geen straf...

4. Spotify Giftcard

De beste manier om alvast in de festivalstemming te komen, is de muziek van de artiesten die op het podium staan te beluisteren. Dagdroom over de stages, foodtrucks en andere muziekliefhebbers en het lijkt wel alsof het festival al aan de gang is. Met de Spotify Giftcard geef je een premium abonnement op de streamingdienst Spotify. Dit zorgt voor onbeperkt luisterplezier zonder reclame. Je krijgt toegang tot miljoenen nummers, albums en afspeellijsten van artiesten van over de hele wereld. De Spotify Giftcard is te bestellen in vaste waarden van €10 (één maand premium), €30 (drie maanden premium) en €60 (zes maanden premium) en is eenvoudig online in te wisselen

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Op zoek naar inspiratie voor muzikale cadeaukaarten? Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!