Platenbon
Platenbon
Cadeaupakketten

Platenbon

  • Te besteden bij 300+ entertainment winkels

  • Te besteden aan lp’s, dvd’s, cd’s, games én tickets

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte muziekliefhebber? Dan is de Platenbon hét ideale cadeau. Met deze muzikale cadeaukaart kiest de ontvanger namelijk zelf een goede lp, cd maar ook tickets voor live entertainment, dvd’s of games uit bij meer dan 300 aangesloten entertainment winkels. Bovendien is de Platenbon ook bij diverse webshops te besteden. Het bestellen van een Platenbon gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaubon is te besteden tot 3 jaar na uitgifte en is in delen zowel op de webshop als in de winkel te besteden.

 

Veelgestelde vragen

Waar is de Platenbon te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Platenbon bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw Platenbon vandaag nog!

Waar is de Platenbon te besteden?

Wil je weten waar je de platenbon kunt inleveren? De Platenbon is te besteden bij meer dan 300 verschillende muziek- en entertainment winkels in heel Nederland en bij diverse webshops. Precies weten waar? Bekijk dan alle aangesloten locaties op de website van Platenbon.

Hoe werkt een Platenbon?

Je kunt met de Platenbon betalen aan de kassa. Daarnaast kan je met de bon bij een aantal winkels online betalen. Je gebruikt dan de cijfercode op de achterkant van de kaart en de pincode achter de kraslaag.

Hoe lang is De Platenbon geldig?

De Platenbon blijft tot 3 jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Platenbon?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Platenbon staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van Platenbon.

Moet ik Platenbon activeren?

Als je een Platenbon koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De giftcard is direct te gebruiken.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

De Platenbon: dat raakt de juiste snaar!

Doe je iemand graag een goede plaat of cd cadeau, maar laat je het uitzoeken ervan liever aan de ontvanger over? Dan is de Platenbon hét cadeau dat gegarandeerd de juiste snaar raakt. Met dit leuke cadeau kiest de ontvanger zelf iets leuks uit, zoals het album van zijn of haar favoriete zanger of een ticket voor een optreden. Te besteden in meer dan 300 aangesloten muziek- en entertainment winkels én in diverse webshops. Door de ruime bestedingsmogelijkheden zit er altijd wel een leuke zaak in de buurt waar je deze cadeaukaart kunt inwisselen. Behalve aan cd’s en lp’s is deze cadeaukaart ook te besteden aan tickets voor live entertainment, games en dvd’s. Eigenlijk is de Platenbon dus een geweldig cadeau voor iedereen en bij elke gelegenheid.

Platenbon kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Platenbon. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Welk bedrag je ook kiest, met de Platenbon slaat de ontvanger zijn slag. Hij verlaat de winkel hoe dan ook met een leuke nieuwe lp, cd, dvd óf game. Bij Cadeaukaart.nl heb je ook de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. De Platenbon nog specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld? Dan sturen we jouw Platenbon dezelfde dag nog op. Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Platenbon ook op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Platenbon zakelijk bestellen?

Heb je muzikale werknemers of zakenrelaties die een goede plaat wel kunnen waarderen? Dan klinkt de Platenbon als muziek in de oren, niet waar? Geef ze deze cadeaukaart zomaar als blijk van waardering, voor een feestelijke gelegenheid of voeg de Platenbon dit jaar toe aan het jaarlijkse kerstpakket. Zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze giftcard gemakkelijk bij ons op factuur.