Lekkere lange weekenden in aantocht!

15 mei 2023

Als de zon zich in het voorjaar weer van z’n beste kant laat zien is het extra fijn dat we zoveel extra vrije dagen hebben. Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren zijn de ideale gelegenheid om er een lang weekend op uit te trekken, zonder dat het je vrije dagen kost. Ken jij iemand die ook wel een weekendje weg kan gebruiken? Dan hebben wij een top-5 van leuke cadeaukaarten voor je samengesteld, die leuk zijn om te geven, maar nóg leuker om te krijgen!

1. Hotels all over the world

Eén van de toppers uit ons assortiment is de Hotel Giftcard. Deze cadeaukaart, die te besteden is bij 600.000+ hotels en accommodaties wereldwijd, geeft iedereen de gelegenheid het perfecte weekendje weg te boeken. Van slapen in een luxe hotel midden in de stad tot overnachten in een sfeervol boetiekhotel middenin de natuur: iedereen is letterlijk en figuurlijk weg van deze cadeaukaart!

2. Liever een Airbnb?

Wie een weekendje weg wil en wil leven als een local, kiest misschien eerder voor een Airbnb: logeren in het huis of appartement van locals die het voor dit doeleind beschikbaar stellen. Airbnb is ontzettend geliefd bij veel vakantiegangers en mensen die lekker een weekend willen stedentrippen. Om die reden is de speciale Airbnb Cadeaukaart in het leven geroepen. Zo kun je iemand trakteren op overnachtingen in een land of stad naar keuze!

3. Ga voor een bungalow

Een goed begin van een lang weekend of midweek weg met familie of vrienden? Geef dan de Bungalows Cadeaucard. Er is een ruim aanbod aan vakantieparken, onder andere van bekende ketens als Topparken, Europarcs, Centerparcs, Landal Greenparks en Roompot, in binnen- en buitenland beschikbaar voor stelletjes, families of vriendengroepen!

4. Geef een reisje!

Geen idee van wat soort vakantie iemand houdt? Geef dan de Reis Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan gekozen worden voor hotels en vakantiehuizen, maar ook voor accommodaties op campings en zelfs complete verrassingsreizen! De cadeaukaart is te besteden in binnen- en buitenland dus geschikt voor één van die lange weekenden of om te gebruiken voor een lekkere lange zomervakantie!

5. Weekendje ontspannen?

De naam van deze cadeaukaart zegt precies wat hij aanbiedt: een heerlijk weekendje weg naar keuze! Met de Weekend Ontspannen Cadeaukaart kan iemand kiezen uit de 2000+ accommodaties van Weekendjeweg.nl. Bovendien is de cadeaukaart nu ook in te wisselen voor de 500.000+ accommodaties en hotels via hotelgiftcard.com. Kortom: een echte allrounder voor als je een allround weekendj weg cadeau wilt geven!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Weet jij al wie je voor een verjaardag, bruiloft, werk- of huwelijksjubileum gaat trakteren op een lekker lang weekend weg? Op onze website vind je nog veel meer cadeaukaarten die aansluiten bij dit thema!