Nieuw jaar? Reizen maar!

15 januari 2024

Januari is bij uitstek de maand om nieuwe reisplannen te maken. Ga je voor één lange vakantie of voor veel korte reisjes? En wil je dichtbij op pad of kies je voor een verre bestemming? Met de nieuwe reisgidsen binnen handbereik, het internet vol mooie bestemmingen en de vele reisbeurzen die er in het begin van het nieuwe jaar georganiseerd worden, kun je aan de slag met het plannen van jouw droomvakantie.

Ken je iemand die ook graag reist? Weet dan dat het ultieme cadeau bestaat. In ons assortiment hebben we veel cadeaukaarten die de volgende stedentrip of het volgende weekendje weg een stuk dichterbij brengen. Van camping tot bungalow of hotel: met deze reislustige cadeaukaarten begint het nieuwe jaar pas écht goed!

1. Reis Cadeau

Van een kant-en-klare luxe glamping op de camping tot een comfortabele overnachting in een hotel. En van overnachten bij de boer tot slapen in een wereldstad. Met Reis Cadeau kun je echt alle kanten op in binnen- en buitenland voor een weekend, midweek of langere vakantie. De cadeaukaart is op te waarderen van € 10 tot € 150, dus je kunt je bijdrage aan de volgende reisherinnering van iemand zo groot maken als je budget toelaat!

2. Hotelgiftcard

Ken je iemand die gemaakt is voor de luxe van een hotel? Dan is de Hotelgiftcard het ideale reisgezelschap. Deze cadeaukaart opent hoteldeuren in binnen- en buitenland en er is keuze uit meer dan 6.000 hotels en accommodaties wereldwijd. Ook handig: de cadeaukaart is in delen te besteden en is er in een fysieke cadeaukaart en een digitale voucher. Dat laatste is vooral makkelijk als je reislustige vrienden tijdens een wereldreis wilt verrassen!

3. Airbnb Cadeaubon

Al het comfort van thuis, maar dan in het huis van iemand anders? Met de Airbnb Cadeaubon komt de ontvanger overal, want er zijn wereldwijd duizenden accommodaties mee te boeken. Het mooie van de Airbnb Cadeaubon is dat deze onbeperkt geldig is en dat deze uitsluitend als digitale cadeaukaart beschikbaar is. Zo is het niet alleen duurzaam, maar heb je de cadeaukaart ook binnen een uur na je bestelling in je mailbox zitten! 

4. Bongo Cadeaukaart

Van de Bongo Luxe Wellnessweekend en de Bongo 3 dagen Fiets- & Wandelweekend tot de Bongo 3 dagen eropuit in Europa en de Bongo Duizend en één nachten Comfort: met de Bongo Cadeaukaarten kun je echt alle kanten op om een heerlijk weekend of een comfortabele overnachting cadeau te geven. Wist je dat er ook Bongo Cadeaukaarten zijn waar een diner bij in zit? Dan geef je een nog completer reisje cadeau!

5. Zonnebril Cadeaukaart

Of iemand nu op vakantie naar de sneeuw of naar de zon gaat: niemand kan tijdens een reisje zonder zonnebril. En daarom is de vijfde cadeaukaart in deze must have cadeaukaarten top-5 voor reisliefhebbers de Zonnebril Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zijn of haar eigen trendy mode of dat nu een retromodel of een montuur van de laatste mode is. Te besteden bij één van de vele aangesloten opticiens is er voor iedereen een perfecte zonnebril voor op reis!

Zit jouw reiscadeaukaart er niet bij, maar gun je wel iemand een nachtje weg, weekend rust, midweek eruit of heerlijke vakantie? In ons assortiment vind je nog veel meer cadeaukaarten voor reislustigen! Je vindt hier een overzicht van al onze cadeaukaarten.