Lekker weg met Hemelvaart!

02 mei 2024

Dit jaar valt Hemelvaartsdag op donderdag 9 mei. Veel mensen hebben de dag erna ook (verplicht) vrij, waardoor je kunt genieten van een lang weekend vrij! Heb jij je vrije dagen al volgepland? Of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wat dacht je van een weekend weg, een dagje pretpark of een middag borrelen op het terras?

Ken je iemand die er hoognodig eens uit moet en die je wilt verrassen met een leuk uitje tijdens Hemelvaart? Trakteer diegene dan op een cadeaukaart voor een onvergetelijk en gezellig weekend. Ons kikkerlandje biedt genoeg mogelijkheden om vertier te zoeken, maar sommige cadeaukaarten reiken ook tot ver over onze landsgrenzen!

1. Hotelgiftcard

Met de Hotelgiftcard heb je de keuze uit meer dan 600.000 hotels en accommodaties die je vindt over de hele wereld. Van low-budget tot luxe, in de natuur, aan het strand of in de stad. Er zit altijd een bestemming tussen waar iemand met veel plezier het Hemelvaartweekend kan doorbrengen. Alleen al in Nederland kan de ontvanger bij meer dan 4000 accommodaties terecht. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen nog vóór 17.00 uur? Dan vliegt hij vandaag nog jouw kant op!

2. Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Ken je iemand die het superleuk vindt om te verblijven in vakantieparken? Zoek dan niet verder en ga voor de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Deze kan worden ingewisseld bij onder andere Center Parcs en Landal, maar ook bekende hotelketens zijn aangesloten. Op de website weekendjeweg.nl is te zien waar de cadeaukaart kan worden verzilverd en aan de hand thema’s als tulpen, voetbal, single of steden dichtbij kan op zoek worden gegaan naar het ideale verblijf! 

3. Bongo - Luxe Wellnessweekend

Iemand pure ontspanning cadeau geven? Dan zit je goed met de Bongo Luxe Wellnessweekend. Deze cadeaukaart kan worden besteed bij hotels die wellness faciliteiten bieden. Het arrangement is inclusief één overnachting en ontbijt voor twee personen. Blaas stoom af in de sauna, neem een verfrissende duik in het zwembad en word erna culinair in de watten gelegd. Dat is nog eens een relaxte wijze om het Hemelvaartweekend door te brengen…

4. NR1 Dagje uit Cadeau

Met de NR1 Dagje uit Cadeau kan gekozen worden uit tientallen uitstapjes die leuk zijn voor jong en oud. Dierentuinen, pretparken, skihallen, musea: de ontvanger bepaalt zelf wat zijn of haar favoriete uitje is. Waarover jij beslist, is de waarde van de cadeaukaart die geldig is tot twee jaar na uitgifte. Maar hoogstwaarschijnlijk blijft de cadeaukaart helemaal niet zo lang in de kast liggen, want er zijn teveel leuke uitjes om op te noemen!

5. Nationale Horeca Cadeaukaart

Weet je waarmee je ook in de roos schiet? Met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Hierbij zijn meer dan 1200 restaurants en hotels aangesloten en de ontvanger kan hiermee dineren, borrelen en/of overnachten. Je geeft dus heel veel vrijheid waarbij iemand zelf het ideale uitje vorm kan geven. Dat kan onmogelijk misgaan. Op naar een gezellig weekend weg met Hemelvaart!

Cadeaukaarten voor extra lange weekenden!

Op onze website vind je nog veel meer cadeaukaarten waarmee je unieke belevenissen en weekendjes weg cadeau geeft. Bekijk hier ons assortiment en zie welke dat zijn.