Knalfeest op oudjaarsavond? Geef een bedankje!

28 december 2023

Aan het einde van deze maand luiden we alweer 2024 in. Op zondag 31 december tellen we weer hardop mee met de klok en knallen de kurken van de flessen met bubbels. Oudejaarsavond is een bijzonder moment dat vaak samen met dierbaren wordt gevierd.

Ga jij het glas thuis heffen? Of ben je ergens uitgenodigd om te toosten op een jaar vol voorspoed? Voor het geval je ergens op visite gaat, hebben we vijf spetterende cadeaukaarten uitgezocht waarmee je de host kan bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid. Natuurlijk kun je de cadeaukaart ook geven aan iemand die je gewoon een goede start van het nieuwe jaar toewenst!

1. Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart

Een goed begin van 2024 heeft iemand als hij of zij de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart te besteden heeft! Deze cadeaukaart is in te wisselen voor meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Denk aan cadeaukaarten om te shoppen, te ontspannen of bijvoorbeeld lekker uit eten te gaan. Er is zoveel keuze dat de ontvanger er vast een heel jaar over doet om te beslissen welke cadeaukaart het gaat worden!

2. Gall & Gall Cadeaukaart

Op oudejaarsavond gaan er vaak heel wat flessen wijn, bier, sterke drank en frisdrank doorheen, dus geef de Gall & Gall Cadeaukaart zodat de gastheer- of vrouw een nieuwe drankvoorraad kan aanleggen. Ook als de ontvanger meedoet aan Dry January kun je deze giftcard gewoon geven, want de Gall & Gall heeft namelijk ook genoeg alcoholvrije drankjes in het assortiment. En onze ervaring leert dat Dry January vaak ook alleen maar bij een goed voornemen blijft… 

3. Rituals Cadeaukaart

Wil je voor een luxe cadeau gaan? Kies dan voor de Rituals Cadeaukaart. Met deze giftcard kan de ontvanger naar hartenlust wellness- en verzorgingsproducten shoppen. Dit kan zowel online als in de fysieke winkel. Rituals heeft meerdere lijnen, dus er is altijd wel een geur die bij iemands smaak past. Weet je dat het populaire merk ook badjassen, boxershorts, sieraden en reistassen verkoopt? 

4. Nationale Horeca Cadeaukaart

De host een ontspannen avondje en/of nachtje cadeau doen? Dat kan met de Nationale Horeca Cadeaukaart! Hiermee kun je dineren, borrelen en overnachten. Deze veelzijdige cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1200 hotels en restaurants in Nederland. De ontvanger kan dus zelf beslissen hoe zijn of haar ideale uitje eruitziet. Maak het cadeau extra speciaal met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En maak het helemaal af door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

5. Decathlon Cadeaukaart

Ga je op bezoek bij een sportliefhebber? Of bij iemand die het voornemen heeft om zich in 2024 écht in het zweet te gaan werken? Ga dan voor de Decathlon Cadeaukaart. Hiermee kan de ontvanger een nieuwjaarsduik nemen in het gigantische aanbod van de beroemde sportwinkel Decathlon. Je kunt het zo gek niet verzinnen of zij hebben het in hun assortiment. Sportkleding, -schoenen, -accessoires en -voeding: voor elke (nieuwbakken) sportfanaat is er iets passends te scoren om het nieuwe jaar sportief te beginnen!

Een mooi eindejaarsgeschenk

Knallend het nieuwe jaar beginnen met een veelzijdige cadeaukaart? We hebben meer dan 200 verschillende cadeaukaarten in ons assortiment. Welke dat zijn? Je vindt ze hier.