Geef een cadeaukaart mét compliment

26 februari 2024

Wil je iemands dag maken? Een glimlach op het gezicht toveren? Een goed gevoel bezorgen? Geef dan een mooi compliment! En doe dat vooral op 1 maart, want dan is het jaarlijkse Nationale Complimentendag. Dan draait het nóg meer dan anders om persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering.

Een compliment: kleine moeite, groot gebaar. Welk familielid, vriend(in), buur of collega ga jij op 1 maart je blijk van waardering laten zien? Doe dat dan niet alleen met een vriendelijk compliment, maar ook met een toepasselijke cadeaukaart. Dan weet je zeker dat de dag van de ontvanger niet meer stuk kan.

1. Zomaar Keuze Cadeaukaart

Geef op Nationale Complimentendag de Zomaar Keuze Cadeaukaart, gewoon omdat het kan. De ontvanger kan deze cadeaukaart zelf inwisselen voor één van de 200+ opties in ons assortiment. Je vindt cadeaukaarten in categorieën als fashion, beauty, uit eten, sport, wellness en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos en daardoor zit er altijd een keuze tussen waarvan iemand zeker blij wordt.

2. Bloemen Cadeaukaart

Weet je wat een leuk idee is? Om iemand te complimenteren en daarbij een cadeaukaart te geven die goed is voor een mooie bos bloemen! De Bloemen Cadeaukaart kan de ontvanger besteden bij meer dan 1500 aangesloten bloemisten en bloemenwebshops door heel Nederland. Liever een mooie plant aanschaffen? Dat kan ook met deze cadeaukaart.

3. Rituals Cadeaukaart

Heeft iemand je goed geholpen? Een drukke of pittige tijd achter de rug? Zet hem of haar dan in het zonnetje met de Rituals Cadeaukaart. Hiermee kan de ontvanger zelf welverdiende, ontspannende wellness- en verzorgingsproducten uitzoeken. Dat kan in de fysieke winkels, maar ook in de webshop. Maak je cadeau extra speciaal door er een feestelijke verpakking en persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

4. Lees! Cadeau

Een boekenwurm een veer in de kont steken? Naast de mooie woorden die je uitspreekt, doe je dat met Lees! Cadeau. Dit is dé cadeaukaart op het gebied van boeken, ebooks en tijdschriften. Je kunt Lees! Cadeau besteden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop en ook bij twee van de grootste online boekhandelaren: Bookspot.nl en Boeken.nl. Hier moet de ontvanger zeker kunnen slagen voor fijn leesvoer.

5. Diner Cadeau

Misschien is de beste manier om je waardering naar iemand uit te spreken wel met een lekker etentje. Met Diner Cadeau, de beste cadeaukaart van 2018 t/m 2023, kan de ontvanger terecht bij 3250 aangesloten restaurants die je vindt door heel Nederland. Hij of zij kan ervoor kiezen om ’s avonds een vorkje weg te prikken, maar een lunch of high tea behoren ook tot de mogelijkheden. Er zit dus altijd een optie in de buurt die in de smaak valt.