Gamend de winter door

20 februari 2024

Op zoek naar vermaak en ontspanning, zonder een stap buiten de deur te hoeven zetten? Dan zeggen wij: ga gamen! Met de koude buitentemperaturen van nu is het lekker om warm thuis te blijven en je vertier binnenshuis te hebben.

Ken jij een gamelover? Of wie zou je graag willen uitdagen om online een spel mee te spelen? Maak hem of haar blij met een van de onderstaande cadeaukaarten waarmee de nieuwste games en toebehoren in huis gehaald kunnen worden. The game is on!

1. Roblox Cadeaukaart

Het hart van een echte gameliefhebber slaat een keertje over van de Roblox Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kun je in de Roblox game jouw Robux (virtuele geld) direct opwaarderen en in een spel besteden aan toffe emotes, handige power-ups en wapens. Je kunt er ook voor kiezen om je personage uniek aan te kleden. Wedden dat er geen game meer is waarin je wordt verslagen?

2. Sony PlayStation Cadeaukaart

Met de Sony Playstation Cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar slag slaan in de PlayStation™Store. Hier vind je de nieuwste games, add-ons, abonnementen en nog veel meer. Kortom: hiermee geef je urenlang speelplezier cadeau en dat is niet verkeerd nu het buiten nog niet echt aangenaam is om activiteiten te ondernemen.

3. Nintendo eShop Card

Heb je een Nintendo-fan in je omgeving? Stop dan met zoeken en ga voor de Nintendo eShop Card! Met deze cadeaukaart kun je games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website voor de Switch of DSi (XL) kopen. Deze eShop Card is onbeperkt geldig, dus verlopen is onmogelijk. Maar de Nintendo-lover zal deze cadeaukaart vast niet zo lang laten verstoffen…

4. Apple Giftcard

Ga shoppen in de Apple Store, op Apple.com, de App Store, bij Apple Music en iTunes. De Apple Giftcard kun je spenderen aan een iPhone, accessoires, muziek, games, iCloud+ en meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op Apple TV+? Deze cadeaukaart is van alle markten thuis en wordt binnen één uur in je mail geleverd. 

5. Microsoft Xbox Gift Card

Voor gamers die een Xbox in hun bezit hebben, is de Microsoft Xbox Gift Card een welkome verrassing. Er is altijd wel een apparaat, game, app of upgrade die hoog op het wensenlijstje staat. Deze cadeaukaart is te bestellen in een waarde van €10, €25, €50, €75 en/of €100, is onbeperkt geldig en wordt ook binnen een uur via de mail toegestuurd. Het tegoed is te besteden aan de hele Microsoft Store en dat geeft de ontvanger nog veel meer te kiezen! 

Cadeaukaarten voor gamers

Zit dé cadeaukaart er nog niet tussen? We hebben nog veel meer opties waarmee je een gamer blij maakt. Welke dat zijn? Dat zie je hier.