Warme wintertips om eropuit te gaan in de voorjaarsvakantie

13 februari 2024

De eerste vakantie van 2024 staat alweer voor de deur: de voorjaarsvakantie. In de volksmond ook wel bekend als de krokusvakantie. Met een strandbezoek of picknick kun je beter nog even wachten, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere uitstapjes te verzinnen die perfect zijn om half februari te ondernemen.

Wat dacht je van een bezoek aan de Efteling? Genieten van een concert of bioscoopfilm? Of heerlijk tot rust komen in een wellness? Genoeg opties om je te vermaken in de vakantie die tussen Kerstmis en Pasen valt. Wie schenk jij een cadeaukaart waarmee je (samen) eropuit kunt gaan?

1. Efteling Giftcard

Weet je waar jong tot oud de mooiste herinneringen maakt? In de Efteling! Proef de winterse sfeer en geniet van alle attracties die het themapark rijk is. Weet je dat de Efteling een van de meeste bezochte attractieparken van Europa is? Je kunt je hier urenlang vermaken. Dus als je de Efteling Giftcard schenkt, weet je zeker dat de ontvanger zich die dag niet zal vervelen. 

2. Schaats Cadeaukaart

De Schaats Cadeaukaart is goed voor een middagje op de ijzers, dus een sportief en gezellig cadeau. Een schaatsles of de benodigde uitrusting aanschaffen, behoren ook tot de mogelijkheden. De cadeaukaart is te besteden bij 18 ijsbanen in Nederland, dus er moet een aangesloten locatie in de buurt zijn waar de ontvanger zijn of haar mooiste kunsten op de schaats kan laten zien.

3. Podium Cadeaukaart

Weer of geen weer in de voorjaarsvakantie, met de Podium Cadeaukaart zit je snor. Deze cadeaukaart kun je inwisselen bij meer dan 300 theaters, danspodia en concertzalen. Welke muziek-, dans- en theaterliefhebber ga jij binnenkort gelukkig maken met een onvergetelijke voorstelling of event? Je kunt erop rekenen dat dit cadeau de gelukkige ontvanger voor lange tijd bij blijft!

4. Wellness Giftcard

Niks is aangenamer dan je met koude temparturen onderdompelen in een warm, stomend bad. Met de Wellness Giftcard kun je terecht bij de meest rustgevende wellnessresorts in Nederland en België. Wie heeft het verdiend om in de watten te worden gelegd en ga jij daarom deze cadeaukaart geven? Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur, dan versturen wij deze dezelfde dag nog.

5. Nationale Bioscoopbon

De nieuwste films op het witte doek bewonderen, is ook een prima tijdverdrijf in de krokusvakantie. Geef de Nationale Bioscoopbon en laat diegene in z’n favoriete bios of filmtheater genieten. Deze cadeaukaart is zowel online als fysiek te besteden tot 5 jaar na uitgifte, maar zolang zal dit leuke cadeau vast niet in de kast blijven liggen…

Nog meer tips voor uitstapjes

Wil je weten welke cadeaukaarten we nog meer hebben voor leuke uitjes in de voorjaarsvakantie? Klik dan hier. Je kunt een categorie, als Belevenissen & Uitjes, kiezen en bekijken welke opties daarbij horen.