Tick'nBox, Altijd een bijzonder geschenk!

29 januari 2024

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een speciaal iemand? Een cadeau dat iemand echt bijblijft? Goed nieuws! Bij Cadeaukaart.nl hebben we de perfecte cadeautip; een Tick'nBox cadeaubox! Met deze cadeauboxen geef je iemand verschillende fantastische ervaringen. Ontdek nu alle 17 Tick'nBox varianten en bezorg iemand een onvergetelijk geschenk!

1. Voetbal

Wil je een voetballiefhebber eens goed verrassen? Dan zijn de volgende Tick'nBoxjes gegarandeerd geslaagde cadeaus!
Zo schenk je iemand met Tick'nBox – Voetbalwedstrijd & Stadion Tour, ticket(s) voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar keuze. De ontvanger kan hierbij kiezen uit 50 Europese top voetbalclubs! De waarde van de box bepaal je zelf tussen €10,- en €150,-.

Ook Tick'nBox - Voetbalwedstrijd in Europa (vaste waarde €149,90,-) biedt de gelukkige ontvanger de kans een wedstrijd van een Europese voetbalclub bij te wonen. Deze cadeaubox bevat maar liefst  2 tickets voor een wedstrijd van een Europese topclub naar keuze!

Voor een onvergetelijke voetbalervaring kies je de Tick'nBox - Voetbaltrip in Europa (vaste waarde van €329,90,-). Hiermee geniet de ontvanger van een wedstrijd van een Europese voetbalclub naar keuze én een hotelovernachting. Het ultieme cadeau voor elke voetballiefhebber!
Ook hebben we speciaal voor de PSV- en Ajax-fans een aantal Tick'nBoxjes in diverse waarden in ons assortiment. Met deze cadeauboxen krijgt de ontvanger o.a. Eredivisie-wedstrijdtickets, een complete stadiontour of tickets voor het PSV Museum! Ontdek alle cadeauboxjes hier:

Tick'nBox - PSV Stadion & Museum Tour
Tick'nBox - JC Arena Stadion Trip
Tick'nBox - JC Arena Stadion Tour

2. Pretparken

Een perfecte uitje voor de echte waaghals is een bezoek aan een pretpark. Uiteraard hebben wij ook voor deze groep sensatiezoekers de perfecte Tick'nBox cadeauboxen in het assortiment! 
Bezorg iemand een onvergetelijke dag in Movie Park Germany met Tick'nBox - Movie Park Germany (te verkrijgen in een vaste waarde van €89,90,-). Dit Duitse film- en pretpark biedt meer dan 40 attracties, spannende achtbanen en spectaculaire shows.

Schenk een dag vol adrenaline in een ander sensationeel Duits pretpark: Europa-Park en kies Tick'nBox - Europa-Park 1 dag (in een vaste waarde van €129,90,-). Of pak het nog iets grootser aan met Tick'nBox - Europa-Park 2 dagen/1 nacht (in een vaste waarde van €394,90,-) en geef de ontvanger de kans om maar liefst 2 dagen het fantastische Europa-Park te ontdekken, gevolgd door een overnachting in een heerlijk hotel in Duitsland!

Voor de avonturiers die toch liever dichter bij huis blijven, is een dagje Bobbejaanland, net over de grens in België, een ideaal geschenk voor het hele gezin! Met Tick'nBox – Bobbejaanland (€59,90,) beleef je magische momenten in de 9 verschillende themagebieden. De ontvanger krijgt 2 tickets voor één dag in Bobbejaanland. Of trakteer op de Tick'nBox – Slagharen (€29,90,-) voor een dag vol plezier met maar liefst 30 attracties en adembenemende shows in Slagharen!

3. Ervaringen

Naast voetbalwedstrijden en attractieparken zijn er nog tal van andere geweldige ervaringen om cadeau te doen. Daarom sluiten we af met deze drie top Tick'nBox cadeauboxen!
Te beginnen met Tick'nBox - Harry Potter Studio (in een vaste waarde van €279,90) voor een betoverende reis naar de wereld van Harry Potter in de Warner Bros. Studio in Londen. Bewonder echte decors, rekwisieten, kostuums en verbluffende special effects uit de Harry Potter-films. Verras iemand met deze magische ervaring!

Voor een traktatie voor het oog én de smaakpapillen, is Tick'nBox - Lovers Wine & Cheese Canal Cruise (in een vaste waarde van €69,90,-) een absolute aanrader! De ontvanger geniet van heerlijke wijnen en kazen tijdens een unieke rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Pak echt groots uit met Tick'nBox - Multi Paris (in een vaste waarde van €99,90,-) en verras iemand met een dagje Parijs! De ontvanger bepaalt zelf de invulling van deze dag. Of dit nu een cultureel uitje, een sportieve onderneming, of een bezoek aan een pretpark is, het is allemaal mogelijk. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke dag in de prachtige stad Parijs!