Cadeautips voor kleine reizigers op vakantie

26 juni 2023

‘Zijn we er al?’, dat zijn woorden die veel ouders die onderweg zijn niet onbekend in de oren zullen klinken. Nog even en dan staat de zomervakantie weer voor de deur en in die periode zal de bovenstaande vraag weer talloze keren gesteld worden. Lang stilzitten in de auto of in het vliegtuig is voor (klein)kinderen vaak best een uitdaging. Toch moet je voor ogen houden: de eindbestemming komt ooit in zicht.

Hoe overleef je de lange autorit of vlucht naar de vakantiebestemming? We kunnen de trip niet korter maken, maar wel gezelliger met tips voor cadeaukaarten waar de kleine vakantiegangers zich op reis goed mee kunnen vermaken! Een speeltje, boekje of een tablet zal niet alleen de kids gelukkig maken, maar ook jezelf.

1. Speelgoed Cadeaukaart

Gun je jonge ouders in jouw omgeving een rustige trip? Of wil je je (klein)kind blij maken? Geef dan de Speelgoed Cadeaukaart en laat de ontvanger helemaal zelf kiezen welk speelgoed hij of zij krijgt. Het aanbod van de online speelgoedwinkel omvat alle bekende en geliefde merken waar een kinderhartje sneller van gaat kloppen. Een spelletje voor onderweg, een emmertje en schepje voor op het strand of speelgoed voor in de accommodatie: de opties die je met deze cadeaukaart geeft zijn eindeloos. Bestel ‘m dus snel!

2. Lees! Cadeaukaart

Zeker weten dat je (klein)kind het favoriete boek, e-book of tijdschrift mee op reis heeft? Geef dan Lees! Cadeaukaart. Deze giftcard is te besteden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Leesvoer is niet alleen prettig voor onderweg, maar natuurlijk ook voor op de plaats van bestemming. Bestel deze literaire cadeaukaart snel in een waarde naar keuze van €10 tot €150!

3. bol.com Cadeaukaart

Op zoek naar een veelzijdige giftcard? Dan is de bol.com Cadeaukaart misschien wel precies wat je zoekt. Met deze cadeaukaart kun je lekker shoppen in het ruime productaanbod van bol.com. Speelgoed, boeken, tablets: in het online assortiment van bol.com vind je het allemaal. Speel dus op zeker en trakteer je (klein)kind, neefje of nichtje op deze veelomvattende cadeaukaart!

4. Bladcadeau

Gaat er een kleine boekenwurm mee op vakantie? Stop dan met zoeken en verwen de ontvanger met Bladcadeau. Deze giftcard is te besteden voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Van dit cadeau heeft de ontvanger dus weken- of maandenlang plezier en niet alleen tijdens de reis. Er kan gekozen worden uit meer dan 100 bekende tijdschriften, waaronder Donald Duck, Wild van Freek, Okki, Bobo en Quest Junior. Dit houdt ze vast even zoet op de achterbank of in de vliegtuigstoel.

5. Intertoys Kadokaart

Zoek je een cadeau waar een kind écht blij (en dus misschien een beetje stil) van wordt? Ga dan voor de Intertoys Kadokaart. Het kan best lastig zijn om te bepalen wat de spruit echt heel leuk vindt om te hebben, dus laat hem of haar zelf iets uitzoeken voor onderweg! Het brede assortiment bestaat uit speelgoed van veel populaire merken zoals o.a. LEGO, Barbie, Nintendo, Ravensburger, PSP, Playmobile, Knex, Fisher-Price en Vtech. De Intertoys Kadokaart is zowel in de winkel als online te besteden. 

Is er een kleine spruit in jouw familie die binnenkort op vakantie gaat?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!