Cadeaukaarten voor powervrouwen

05 maart 2024

Al meer dan 100 jaar wordt in Nederland op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. De wereld zit bomvol met powervrouwen! Deze dames weten precies wat ze willen én hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen. Alleskunners, carrièretijgers, mama’s, wereldverbeteraars. Kortom: ladies die van betekenis zijn, op welk vlak dan ook.

Vraag jij jezelf weleens af of jij ook een powervrouw bent? Of denk je dat je zo’n superwoman kent? Het antwoord is heel simpel, want dat is: ja! Iedere vrouw is namelijk op haar eigen manier een powervrouw en zij verdienen allemaal dubbel en dwars één van de onderstaande cadeaukaarten.

1. Diner Cadeau

Powervrouwen hebben energie nodig om goed te kunnen functioneren en voeding, ofwel lekker eten, dient als brandstof voor het lichaam. Geef dus Diner Cadeau en zorg ervoor dat elke powervrouw in de juiste versnelling blijft. Dat kan met een diner, maar bijvoorbeeld ook met een gezellige high tea of lekkere lunch met andere powervrouwen om Internationale Vrouwendag te vieren. Deze cadeaukaart kan worden ingeleverd bij meer dan 3250 aangesloten restaurants door heel Nederland. Er zit altijd een gelegenheid bij waar jouw topvrouw met liefde een pitstop maakt.

2. Douglas Cadeaukaart

Een echte superwoman weet precies wat voor parfum en welk verzorgingsproduct ze nodig heeft om goed voor de dag te komen. Help mee aan haar beautyritueel door de Douglas Cadeaukaart te geven! Met deze cadeaukaart kiest elke stoere chick zelf een product uit bij één van de fysieke winkels of online in de webshop. Een lekker geurtje, make-up, bodybutter of stijltang: de keuze is geheel aan haar.

3. Fashion Giftcard

Kleren maken niet alleen de man, maar ook de vrouw! Een boss lady heeft een garderobe die past bij haar imago. Zij voelt zich hier comfortabel in en dat draagt ze uit, letterlijk en figuurlijk. Vrouwen hebben nooit genoeg kleding, dus met de Fashion Giftcard maak je haar gegarandeerd blij. Hiermee kan ze zelf een gewenst item shoppen bij een van de vele aangesloten fashion stores. Van De Bijenkorf en H&M tot Zalando en Primark. Er zit altijd een winkel tussen waar ze slaagt voor iets moois.

4. My Jewellery Giftcard

Wil je een powerwoman dolblij maken? Geef haar dan de My Jewellery Giftcard! Met deze cadeaukaart kan ze zelf een duik in het assortiment van My Jewellery nemen, waar ze de hipste accessoires en comfortabele kleding vindt. Het van oorsprong sieradenmerk doet naar eigen zeggen alles met power, creativiteit en passie zonder beperkingen. En laat die manier van aanpakken nou precies in lijn liggen met hoe een powervrouw handelt!

5. Wellness Giftcard

Ook de meest sterke vrouwen hebben weleens behoefte aan een korte break, aan wat me-time. En hoe kan dat fijner dan door in de watten gelegd te worden in een wellness? Opwarmen in de sauna, stoom afblazen in een dampend bad, een rustgevende massage en genieten van vorstelijk eten: de Wellness Giftcard is dé ultieme cadeaukaart die garant staat voor rust en ontspanning. Deze is te besteden bij diverse wellnessresorts die Nederland en België rijk zijn. Bijvoorbeeld de Veluwse Bron, Elysium, de Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWeesp en Hezemeer.

Cadeaukaarten waar vrouwen van houden

In onze webshop vind je nog veel meer cadeaukaarten die powervrouwen met open armen zullen ontvangen. Klik snel hier om te weten te komen welke dat zijn!