IKEA Cadeaukaart

IKEA Cadeaukaart

  • Online en in de winkels te besteden aan het hele assortiment van IKEA

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de IKEA Cadeaukaart als geschenk sla je nooit de plank mis! IKEA is voor iedereen toch dé winkel die van alle markten thuis is. De cadeaukaart wisselt de ontvanger eenvoudig online of bij één van de winkels in en is te besteden aan het hele assortiment van IKEA. Ook in de restaurants, de bistro en op de Swedish Food Market kan je met de IKEA Cadeaukaart terecht. Verras nu iemand met dit veelzijdige cadeau!

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig en is zowel online als in de winkels van IKEA te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de IKEA Cadeaukaart te koop?

De IKEA Cadeaukaart is beschikbaar op cadeaukaart.nl. Het betreft een digitale cadeaukaart, dus helaas kun je hier geen verpakking aan toevoegen. Maar je ontvangt deze cadeaukaart wel binnen enkele minuten in je mailbox!

Waar kan ik de IKEA Cadeaukaart besteden?

Met de IKEA Cadeaukaart kun je online in de webshop of in een van de winkels het volledige assortiment van IKEA aanschaffen. Zelfs in de restaurants, bistro's en op de Swedish Foodmarket kun je de IKEA Cadeaukaart gebruiken!

Hoe lang is de IKEA Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig en is zowel online als in de winkels van IKEA te besteden.

IKEA cadeaukaart saldo checken

Wil je weten wat het saldo is van je IKEA cadeaukaart? Gebruik dan de saldochecker op de website van IKEA om je saldo te controleren.

Welke cadeaubonnen accepteert IKEA?

Bij IKEA wordt alleen de IKEA Cadeaukaart geaccepteerd. Als je een Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart hebt ontvangen, kun je deze eenvoudig inwisselen voor een IKEA Cadeaukaart.