Bedankje voor mantelzorgers

06 november 2023

Mantelzorgers zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. Wist je dat ons land 5 miljoen van die zorghelden telt? Mantelzorg is vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden die niet wordt betaald. Juist daarom is het belangrijk om eens per jaar, op de Dag van de Mantelzorg, extra aandacht voor deze waardevolle mensen te hebben.

Jaarlijks wordt op 10 november de Dag van de Mantelzorg gevierd en geven we de trouwe zorgverleners een schouderklopje. Mantelzorgers vinden de zorg vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Bijvoorbeeld in de vorm van een mooie cadeaukaart!

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

Bedankt!, dat is wat we zeggen tegen de mantelzorgers op vrijdag 10 november. Dag en nacht staan deze zorgverleners klaar voor hun naaste die hulpbehoevend is. De helpende hand gaat verder dan de zogenoemde ‘gebruikelijke hulp’. De Bedankt Keuze Cadeaukaart is de ideale manier om iemand te bedanken. Deze giftcard is te besteden aan meer dan 200 verschillende cadeaukaarten binnen ons assortiment. Zo krijgen mantelzorgers precies het cadeau dat bij ze past!

2. Bloemen Cadeaukaart

Fleur de mantelzorger op met een vrolijke bos bloemen! Wist je dat roze bloemen staan voor tederheid en dankbaarheid? Met de Bloemen Cadeaukaart zoekt de ontvanger zelf een prachtig boeket of een mooie plant uit. Hij of zij heeft de keuze uit meer dan 1500 aangesloten bloemisten door heel Nederland, dus er zit er gegarandeerd eentje in de omgeving.

3. Diner Cadeau

Door het vele zorgen komt het er voor de mantelzorger misschien niet zo snel van om eens lekker buiten de deur te gaan eten. Dat is zonde, want dat is juist een fijn moment van ontspanning. Geef hem of haar Diner Cadeau en laat de ontvanger genieten van een verzorgde lunch of diner. De giftcard is te besteden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland, dus er zit altijd een locatie in de buurt. Zorgverleners moeten natuurlijk ook aan zichzelf denken en dan is deze culinaire verwennerij een geslaagd bedankje!

4. Podium Cadeaukaart

Is de mantelzorger in kwestie dol op muziek, dans en theater? Laat hem of haar dan genieten van een zorgeloos avondje uit met de Podium Cadeaukaart. Met deze giftcard koopt de ontvanger kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen en events door heel Nederland. Er zijn meer dan 300 podia aangesloten, dus er zit altijd iets tussen dat naar believen is. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen we hem dezelfde dag nog!

5. Wellness Giftcard

Als er een groep mensen in de samenleving een moment van ontspanning verdient, dan zijn het wel de mantelzorgers! Zij zorgen soms 24 uur per dag en dat is niet niks. Bijkomen in een stomende sauna of genieten van een rustgevende massage zal dus een welkome verrassing zijn. Geef daarom de Wellness Giftcard. Deze cadeaukaart is te besteden bij de mooiste en meest rustgevende wellnessresorts van Nederland en België, waaronder de Veluwse Bron, Elysium, de Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell, SpaWeesp en de Belgische Hezemeer. Geef de Wellness Giftcard cadeau en het relaxen kan beginnen!

Cadeaukaarten voor mantelzorgers

We hebben in ons assortiment nog veel meer giftcards waarmee je die lieve mantelzorger in het zonnetje kunt zetten. Bekijk hier welke cadeaukaarten we allemaal voor je in petto hebben.