Een ontspannen dagje weg met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

01 november 2023

Ben je toe aan wat ontspanning en wil je jezelf of een ander verwennen? Met de Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart kun je genieten van een heerlijk dagje wellness bij verschillende sauna's en wellnesscentra door het hele land. Je hebt zelfs keuze uit meer dan 210 locaties!

Geniet van luxueuze wellness ervaringen

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart biedt talloze mogelijkheden om te besteden. Of je nu wilt genieten van een uitgebreide saunadag, een massage wilt boeken of een beauty behandeling wilt ondergaan, met deze cadeaukaart kan het allemaal. De keuze is aan jou!

Je kunt bijvoorbeeld een privésauna boeken bij PriveSauna.nl, waar je met je partner, vrienden of familie in alle rust kunt genieten van de sauna en faciliteiten. Een privé sauna is perfect voor een intiem dagje weg of om iets speciaals te vieren.

Bezoek verschillende soorten sauna's

In Nederland zijn er talloze sauna's en wellnesscentra waar je de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kunt besteden. Van kleine en knusse sauna's tot grote wellnessresorts, er is voor ieder wat wils. Ontdek de verschillende soorten sauna's, zoals de Finse sauna, infraroodsauna, stoombad of kruidensauna. Elke sauna heeft zijn eigen unieke eigenschappen en helpt je om volledig te ontspannen.

  • Traditionele Finse sauna: Een traditionele Finse sauna is de meest bekende en populaire sauna. Het is een houten cabine waarin de temperatuur oploopt tot zo'n 80-100 graden Celsius. De warmte zorgt voor ontspanning, verbetering van de bloedsomloop en reiniging van het lichaam door transpiratie.
  • Infrarood sauna: In een infrarood sauna wordt gebruikgemaakt van infraroodstralers, die direct warmte afgeven aan het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en verlichting bij spier- en gewrichtspijn.
  • Luxe spa's: Bij luxe spa’s kun je genieten van diverse wellnessfaciliteiten zoals jacuzzi's, stoombaden, massagebehandelingen en nog veel meer. 
  • Wellnesscentra met uitgebreide faciliteiten: Deze centra bieden naast verschillende soorten sauna's ook andere faciliteiten zoals zwembaden, hamams, beautybehandelingen en ontspanningsruimtes. 

Het perfecte cadeau voor pure verwennerij!

Het bestellen van de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is eenvoudig. Ga naar cadeaukaart.nl en selecteer de gewenste waarde, tussen de €5,- en €150,-, voor je cadeaukaart. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende feestelijke verpakkingen en kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Na het afronden van je bestelling wordt de cadeaukaart per post of per e-mail verstuurd, afhankelijk van jouw keuze.

Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je iemand niet alleen ontspanning, maar ook een moment van rust en welverdiende me-time. Bestel vandaag nog jouw cadeaukaart en verras iemand met een heerlijk dagje wellness!