5x roze cadeaukaarten tijdens borstkankermaand

16 oktober 2023

Deze maand is het borstkankermaand en staan we extra stil bij de ziekte die één op de zeven vrouwen treft. Dit jaar is het thema: Zij aan zij, want borstkanker heb je niet alleen, het raakt ook de mensen om je heen. Roze is de kleur die onlosmakelijk is verbonden met deze maand. Wie kent Pink Ribbon, het roze lintje, niet?

Wij vonden het een goed idee om speciaal tijdens borstkankermaand een aantal roze cadeaukaarten op een rijtje te zetten. Alle vrouwen zullen blij worden van een van deze vrolijk gekleurde giftcards, waarmee zij iets moois kunnen kopen. Van een nachtje weg tot een fashion item en van mooie accessoires tot een decoratie voor in het interieur. Leuk voor alle vrouwen in het algemeen, maar vooral om te geven aan een vrouw met borstkanker in het bijzonder, om zo te laten weten dat je aan haar denkt!

1. Hotelgiftcard

Iemand een heerlijk nachtje weg cadeau geven? Bestel dan snel de Hotelgiftcard, powered by Expedia. Met deze cadeaukaart boekt zij zelf een verblijf naar keuze uit meer dan 600.000 hotels en accommodaties wereldwijd. Villa’s, resorts, lodges, boetiekhotels, vakantieparken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zij bepaalt de accommodatie en bestemming en jij bepaalt de waarde van de giftcard, die geldig blijft tot twee jaar na uitgifte.

2. fashioncheque

Deze cadeaukaart is echt heel roze, dus met recht pretty in pink. Steekt de dame in kwestie zich graag in de nieuwste mode? Kies dan voor de fashioncheque. Met deze cadeaukaart slaat de ontvanger haar slag in meer dan 10.000 winkelwalhalla’s. Dit zijn zowel fysieke winkels als webshops. Onder andere van bekende merken als H&M, Zalando, HEMA, Wehkamp, C&A, de Bijenkorf en Vero Moda. Hier moet zeker een shop tussen zitten waar ze een nieuw fashion item kan scoren!

3. Hunkemöller Cadeaubon

Hunkemöller is een geliefd merk bij alle vrouwen in Nederland. Naast lingerie hebben ze ook mooie nachtkleding, sportkleding, badmode en sloffen. Smaken verschillen en de maten luisteren nauw, dus om op zeker te spelen kun je het beste kiezen voor de Hunkemöller Cadeaubon. Hiermee geef je haar de mogelijkheid om zelf iets uit het assortiment van de lingeriewinkel te zoeken dat perfect is. Maak je cadeau nog persoonlijker door er een boodschap en cadeauverpakking aan toe te voegen!

4. My Jewellery Giftcard

Vrouwen houden van accessoires! Elk seizoen weer geven ze ons voorkomen een extra classy touch. Je tovert dus zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger, als je haar de My Jewellery Giftcard schenkt. Weet je trouwens dat My Jewellery ook heel leuke kleding in het assortiment heeft? Met deze giftcard geef je haar de mogelijkheid om zelf het ideale sieraad en/of fancy kledingstuk te shoppen. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan versturen wij hem vandaag nog!

5. Vtwonen Cadeaukaart

Welke design- en inrichtingslover ga jij binnenkort verblijden met de Vtwonen Cadeaukaart? Hiermee kan zij naar hartenlust winkelen in de webshop van misschien wel het bekendste woon-magazine van Nederland: Vtwonen! In hun online webshops vind je de mooiste accessoires voor in huis. Van complete bankstellen tot kaarsen en van wandkleden tot gordijnen. Het kan niet anders dan dat er iets te vinden is, waarmee ze haar inrichting nóg mooier maakt.

Giftcards in andere kleuren

We hebben natuurlijk niet alleen maar cadeaukaarten met een roze kleur in ons assortiment. Eigenlijk hebben we giftcards in alle kleuren. Je bekijkt ze allemaal via deze link.