Extra lang Bierfest

02 oktober 2023

Lange houten banken en tafels met familie en vrienden, braadworst met zuurkool en Duitse schlagermuziek: onze oosterburen weten heel goed hoe zij een feestje moeten bouwen en in oktober is het traditiegetrouw tijd voor het Bierfest! Ook in Nederland begint dit evenement aan terrein te winnen en vindt het steeds vaker plaats.

Ken je ook een fan van bier in het algemeen en bierfeesten in het bijzonder? Met deze top-5 cadeaukaarten geef je een extra lang Bierfest cadeau en doe je ze zeker een plezier. Wij starten de muziek vast en zeggen: Zum Wohl!

1. Biercheque

Wie bier zegt, zegt automatisch Biercheque: dé cadeaukaart voor elke bierliefhebber. Je kunt `m bestellen in waardes van € 10 tot € 150 en zo geef je een paar flesjes of zelfs hele kratten pils cadeau. De ontvanger kan zelf kiezen voor witbier, donker bier, IPA of bieren van een specifieke brouwer of regio. Wist je dat de echt fanatieke bierproevers zelfs een app bijhouden van de speciale bieren die ze gedronken hebben? Dan is het goed dat ze zelf een keuze kunnen maken uit de duizenden bieren die er op de wereld verkrijgbaar zijn!

2. Gall & Gall Cadeaubon

Het handige van de Gall & Gall Cadeaubon is dat deze niet alleen als fysieke cadeaukaart, maar ook als e-voucher verkrijgbaar is. Dus ben je vergeten een cadeaukaart aan te schaffen? Dan kan je ook heel snel en eenvoudig de digitale cadeaukaart in je mailbox hebben. Even printen, kaartje erbij en klaar ben je! Daarnaast hebben ze bij Gall & Gall een enorm groot assortiment bieren, pilsen en speciale cadeaupakketjes die met deze cadeaukaart kunnen worden aangeschaft. En natuurlijk zijn ook alle andere dranken uit het assortiment met deze cadeaukaart verkrijgbaar!

3. Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart

Op een lege maag kun je niet drinken en na veel bier smaakt een vette hap altijd veel beter. Denk je bij deze zin gelijk aan een bierliefhebber? Dan is de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaubon diegene op het lijf geschreven. Er is keuze uit duizenden restaurants die allemaal thuisbezorgen. Lekker voor een pizza na de uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel of een stevige maaltijd voordat er flink ingenomen gaat worden op zaterdagavond. De ideale biervriend dus, deze cadeaukaart!

4. Wijn Cadeaukaart

Voor sommigen is goede bier nog geen wijn. Kortom: we zijn niet allemaal fan van een goudgele rakker. Voor de mensen die niet van bier houden is er dan ook de Wijn Cadeaukaart voor de lekkerste rode, witte, rosé en mousserende wijnen en wijnaccessoires. De cadeaukaart biedt toegang tot honderden topwijnen van verschillende leveranciers en is eenvoudig online te besteden. Wiens borrel maak jij compleet met deze cadeaukaart?

5. Zonnebril Cadeaukaart

Wie regelmatig te diep in het glaasje kijkt, of dat nu met bier, wijn of andere alcohol gevuld is, kan niet zonder een cadeaukaart voor een goede zonnebril. Niet alleen staat een zonnebril goed op een zonnige dag: het zorgt er ook voor dat het felle licht uit de ogen blijft als de dag nà de borrel toch wat zwaarder is dan verwacht. Met de Zonnebril Cadeaukaart kan worden geshopt bij één van de veel aangesloten opticiens. En geloof ons: een beter cadeau met een kater – na je bruiloft of verjaardag – kun je je niet wensen!

Nog meer originele cadeaukaarten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke unieke cadeaukaarten we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan snel hier een kijkje!