Vtwonen Cadeaukaart
Vtwonen Cadeaukaart
Cadeaupakketten

Vtwonen Cadeaukaart

  • Te besteden op vtwonen.nl

  • Ruime keuze in o.a. meubels, verlichting en accessoires

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die geen genoeg kan krijgen van design en inrichting? Heb je al gedacht aan een cadeaukaart waarmee kan worden geshopt in de webshop van het leukste woon-magazine van Nederland? Daarmee bedoelen we natuurlijk de VT Wonen! De webshop van dit populaire magazine staat vol met leuke woonaccessoires en de nieuwst trends op het gebied van design. Zeker weten dus dat jouw geschenk in de smaak zal vallen!

De VT Wonen Cadeaukaart kan worden opgeladen met een waarde van tussen de 10 en 150 euro, en vrij worden uitgeven in de online webshops. Hier vind je allerlei leuke woonaccessoires. Van complete bankstellen tot kaarsen , wandkleden, tapijten en gordijnen. Niks is te gek en alles kan op het gebied van inrichting en design, met de VT Wonen Cadeaukaart! Je bestelt de VT Wonen Cadeaukaart gewoon hier op de website. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde versturen! Zo heb je dus razendsnel een geweldig cadeau in huis!  Als je dus iemand die geen genoeg kan krijgen van zijn of haar woning steeds weer opnieuw inrichten een groot plezier wilt doet, kies je voor deze super leuke cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is te besteden op vtwonen.nl tot 2 jaar na aankoop (producten van externe verkooppartners uitgesloten).

Veelgestelde vragen

Waar is de Vtwonen Cadeaukaart te koop?

Op zoek naar het ideale cadeau voor de interieurliefhebber? Verras ze met een Vtwonen Cadeaukaart! Bestel gemakkelijk online op cadeaukaart.nl. Deze kaart is beschikbaar in diverse waarden, variërend van €10 tot €150. Bestel je op een werkdag vóór 17.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de Vtwonen Cadeaukaart te besteden?

De Vtwonen Cadeaukaart kan zowel online in de webshop als in de winkel(s) worden gebruikt.

Hoe werkt de Vtwonen Cadeaukaart?

Bezoek de website of de winkel van Vtwonen en kies het gewenste product uit. Gebruik de unieke kortingscode die op de cadeaukaart staat tijdens het afrekenen bij de kassa of op vtwonen.nl. Als het bedrag hoger is dan het tegoed op de kaart, kun je het resterende bedrag bijbetalen met andere betaalmethoden van Vtwonen. 

Hoe lang is de Vtwonen Cadeaukaart geldig?

De geldigheid van de Vtwonen Cadeaukaart is twee jaar.

Welk saldo staat er op mijn Vtwonen Cadeaukaart?

Op vtwonen.nl, onder 'Cadeaukaart Saldo Checker', vind je eenvoudig het saldo en de geldigheid van je cadeaukaart.