Dagje Uit Cadeaukaart
Dagje Uit Cadeaukaart
verpakking gratis
merken
cadeaupakketten

Dagje Uit Cadeaukaart

 • Besteed aan meer dan 40 verschillende uitjes!

 • Van dierentuinen en pretparken tot musea en meer!

 • Geldig tot 2 jaar na de aankoopdatum

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 32 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Beekse Bergen
 • Logo - Burgers Zoo
 • Logo - Dierenrijk
 • Logo - Lovers canal cruise
 • Logo - Moco Museum
 • Logo - Moviepark Germany
 • Logo - Plopsaland Depanne
 • Logo - Wildlands Emmen
 • Logo - Dolfanarium
 • Logo - Plopsaland Indoor
 • Logo - Ripleys Believe It Or Not
 • Logo - Scheepvaart National Maritime Museum

Ga voor een ultieme belevenis met de Dagje Uit Cadeaukaart! Een cadeau dat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Met deze giftcard kiest de ontvanger namelijk zelf een leuk dagje uit. De cadeaukaart is als fysieke kaart en als digitale voucher beschikbaar. Het bestellen van een Dagje Uit Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak een fysieke cadeaukaart extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is online te besteden tot 2 jaar na uitgifte aan één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Dagje Uit Cadeaukaart, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Dagje Uit Cadeaukaart kopen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag, en maakt een keuze tussen een digitale voucher of een cadeaukaart per post. Fysieke cadeaukaart? Maak het cadeau dan optioneel compleet met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan wordt jouw cadeaubon dezelfde dag nog verzonden.

Dagje Uit Cadeaukaart, waar te besteden?

De Dagje Uit Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 40 verschillende soorten uitjes het hele jaar door. Van pretparken, dierentuinen, waterparken, indoor activiteiten en meer! Bekijk welke gelegenheden zijn aangesloten op de website van Dagje Uit Cadeaukaart.

Hoe werkt de Dagje Uit Cadeaukaart?

Het inwisselen van de Dagje uit Cadeaukaart is heel simpel. De ontvanger maakt gratis een account aan in de ‘Dagje Uit webshop’. Hier kan je de cadeaukaart inwisselen en tickets kopen voor een bestemming naar keuze. Saldo dat overblijft na het kopen van tickets kan gewoon weer gebruikt worden bij een volgende belevenis.

Hoe lang is de Dagje Uit Cadeaukaart geldig?

De Dagje Uit Cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na aankoop. Bovendien is het saldo in delen te besteden. Dat is nog eens handig!

Wat staat er op mijn Dagje Uit Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Dagje Uit Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van Dagje Uit Cadeaukaart.

Dagje Uit Cadeaukaart: giftcard met een glimlach

Wil je eens iets anders cadeau doen dan een fles wijn, een douchegel of een bos bloemen? Dat begrijpen we! De Dagje Uit Cadeaukaart is de ideale manier om iemand te verrassen met een dagje uit. De ontvanger kan kiezen uit attractieparken, dierentuinen, sportieve uitjes, musea, indoor activiteiten zoals een escaperoom en nog veel meer. Door het jaar heen zijn er meer dan 40 verschillende uitjes, verspreid over Nederland én België. Er zit dus altijd wel iets leuks in de buurt! Voorbeelden van aangesloten locaties zijn het Moco Museum, Dolfinarium, Plopsaland, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo en Het Scheepvaartmuseum. Máár er is nog veel meer. Deze cadeaukaart is leuk voor zowel gezinnen, stellen zonder kinderen als vrienden. Letterlijk voor iedereen en geweldig om te geven bij iedere gelegenheid.

Dagje Uit Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Dagje Uit Cadeaukaart. Zowel met een klein als een groot budget. In onze webshop bepaal je namelijk zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Kies je daarnaast voor een digitale voucher of een cadeaukaart per post? Bij een fysieke cadeaukaart heb je de optie om een leuke verpakking en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Als je voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven bestellen de Dagje Uit Cadeaukaart op factuur
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Dagje Uit Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Jouw werknemers of zakenrelaties verrassen met een tof cadeau? Dan geef je de Dagje Uit Cadeaukaart! Het leven bestaat niet alleen maar uit werken natuurlijk. Laat ze een dagje zorgeloos genieten met een belevenis naar keuze. Deze cadeaukaart is ook een leuke, originele toevoeging aan het jaarlijkse kerstpakket. De Dagje Uit Cadeaukaart zakelijk bestellen? Dat kan bij ons gemakkelijk op factuur.