Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort

Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort

  • Geniet van een verblijf in een sfeervol hotel met uitgebreide faciliteiten.

  • Keuze uit maar liefst 5200 hotels in Europa.

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€139,90

Ontdek de magie van de Duizend en één Nachten met de Bongo Duizend en één Nachten Cadeaubon. Kies uit 1 of 2 overnachtingen in een luxe hotel, inclusief een uitgebreid ontbijt. Laat je verwennen met een heerlijk diner, een ontspannende spabehandeling of een andere unieke ervaring. 

Deze cadeaubon is online te besteden tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

Let op: Bongo wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus u kunt geen cadeauverpakking bestellen.

Veelgestelde vragen

Waar is de Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort te koop?

De Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort is een ideale keuze om een onvergetelijk weekendje weg te boeken. Bestel deze cadeaukaart snel en gemakkelijk op cadeaukaart.nl. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, verzenden wij jouw cadeau nog dezelfde dag. 
Daarnaast word de Bongo standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus je hoeft geen aparte cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort te besteden?

Ontspan en kom tot rust met de Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort, voor een uniek verblijf in een speciaal hotel. Kies uit 1 of 2 overnachtingen met ontbijt, 1 overnachting met ontbijt en diner, of spatoegang voor 2 personen. Deze cadeaukaart is te gebruiken bij 5200 hotels in Nederland, België en Duitsland. Ontdek het assortiment op de officiële Bongo website.

Hoe werkt de Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort?

Om een Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort te boeken, ga je naar de Bongo website en registreer je je kaart. Kies je verblijf door te filteren op locatie of beoordelingen en boek je bestemming.

Hoe lang is de Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort geldig?

De Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort is geldig voor 3 jaar en 3 maanden, waardoor je voldoende tijd hebt om je ideale verblijf te vinden.

Welk saldo staat er op mijn Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort?

De Bongo - Duizend-en-één Nachten Comfort heeft een vaste waarde van €139,90. Benieuwd of er nog saldo op staat? Bekijk dit dan gemakkelijk via de saldochecker op de bongo-website.